Botrány a Rumbachban…

Botrány a Rumbachban…
Megosztom

avagy a lét időnként mostoha

Al Caponét védő maffia hálózat, vagy csak megtévesztett hivatalnokok? A BKK kivételével – mert ugye ők élből csak csicskái a hatalomnak – lehet tippelni, mi a tuti. Reich/szolós emberünk áldatlan vamzerkedése célba ért.

És hogy mit láttok a videón? Csak azoknak a Főtaxisoknak, Boltosoknak súgjuk meg, akik valamilyen oknál fogva kicsúszhattak a szórásból: válogatás nélkül minden (nem Fő és Bolt) taxit betereltek a hatóságok a Rumbach Sebestyén utcába, akár utassal voltak, akár anélkül, és minden egyes hatóság darabokra szedte. És hogy mit kerestek? Hát persze, hogy távirányítót, egyéb kütyüt és drogot. Csak úgy, mert Niedermüller bácsi ezt is belengette. A NAV már csak a hab volt a tortán, hátha mégsem találnak semmit, akkor valamit csak rájuk tudnak verni.

Azt persze már elfelejti mindenki, hogy a Boltosoknak most éppen nincs engedélyük, de tudjuk, persze, per alatt van. Kiskapu mindig akad….

Információink szerint van kolléga, akit röpke egy óra leforgása alatt háromszor állítottak meg.

Gratulálunk!

FRISSÍTÉS: Állítólag egy vagy két Boltos is beleesett a szórásba. Bocsika tőlük, a BKK es társai nevében is, hogy meg kellett ismerníük ezt az érzést. Csak azt nem értjük, a Boltos szabadjelzővel akkor hogy nem dőlnek meg, ha egyszer nem azzal minősíttettek. Na, hagyjuk.

Mindeközben a viber-über persze csúcsra jár, és röhög a markában. Nem hiszitek? Hoztunk képet….és ez csak egy csoport a sok közül…