Tárgyalások

Tárgyalások
Megosztom

Van, ugyebár, uszkve 6000 taxis Budapesten. Vannak, ugyebár, gondok a taxizás körül Budapesten. Van, ugyebár, új városvezetés Budapesten. Ez az új városvezetés, ugyebár, meg akarja újítani a budapesti taxizást.

Ennek érdekében – azaz a problémák megoldása és a megújulás mikéntje miatt – valamiféle egyeztető megbeszélések zajlottak a Főpolgármesteri Hivatalban. Gondoltuk, hogy talán majd csak tájékoztatja valaki a kábé 6000 pesti taxist, hogy az ő érdekeiket kik képviselik, hogy miről tárgyalgatnak, és esetleg tán valaki mondd valamit arról is, hogy mire jutottak.

Ehhez képest rohadt nagy a csend, bár – amint azt egy posztban találtuk – vannak javaslatok, persze mindenki mondja a magáét. Csak éppen azt nem tudjuk, hogy a fuvarkufárok javaslatai a nekik szolgálók érdekeit képviselik, vagy inkább az övéket, ahogy azt sem, hogy az érdekvédők pontosan kik, és kinek az érdekeit védik. Mert hát Metál papát senki nem tartja érdekvédőnek. Mondjuk jó páran taxisnak sem, de ez más kérdés.

Egyszóval üdvös lenne, ha a pesti taxisok nevében tárgyalgatók talán végre tájékoztatnák a pesti taxisokat, így két nap után. A nagy titkolózás mindig büdös, csak szólunk.

Taxis Tivadar