Megalakult a TOT, azaz a Taxisok Operatív Törzse

Megalakult a TOT, azaz a Taxisok Operatív Törzse
Megosztom

Amint azt tegnap jeleztük, létrehoztuk a Taxisok Operatív Törzsét. Mielőtt bárki elkezdene kötözködni, jelezni kívánjuk, hogy ez nem egy érdekképviseleti szerv.

Az operatív törzs feladata a rendkívüli eseményekkel kapcsolatos taxis feladatok koordinálása, illetve az azzal összefüggő adatok gyűjtése, feldolgozása és értékelése, szakszerű előkészítése, továbbá azok továbbítása a hivatalos szervek felé (minden taxizással kapcsolatos hatóság, ellenőrző szervek, önkormányzat, fuvarszervezők, „érdekképviseletek”, stb.).

A Taxisok Operatív Törzse jelenleg öt tagot számlál, köztük céges (a legnagyobb fuvarszervezőknél dolgozók is), valamint nem céges, vállalkozóként dolgozó, és autót bérlő taxisok is. Sőt, hiénát is bevettünk a csapatba, pontosabban független szolgáltatót, de a köznyelv úgysem így ismeri.

E-mail címünk már működik, ezen bármilyen kérdéssel fordulhattok hozzánk:

taxisokoperativtorzse@gmail.com

Telefonszám legkésőbb a hétvégéig beüzemelésre kerül, amin folyamatosan fogadjuk üzeneteiteket. Hívást csak vészhelyzetben (ellenőrzés problémái, stb.) fogadunk majd.

Kérünk benneteket, hogy segítsétek munkákat az alábbi kérdőív kitöltésével. Itt is fontosnak tartjuk kiemelni, hogy semmiféle formában nem jelenik meg a kitöltő semmilyen személyes adata sem nekünk, sem pedig más kitöltők számára. A kitöltött kérdőívek összlétszámát csak mi látjuk, az harmadik fél számára nem nyilvános adat, így a taxisok sem tudják, kik és hányan töltötték ki. Személyes adatokat nem gyűjtünk, a kérdőíven a megfelelő személyes adatkezelési rendelkezéseket beállítottuk.

A kérdőívet NEKTEK, VELETEK és ÉRTETEK csináljuk, ahogy a TOT-ban vállalt társadalmi munkát is. Ha éltek vele, éltek, ha nem, nem.

A KÉRDŐÍVET AZ ALÁBBI LINKEN TALÁLJÁTOK:

Budapesti taxi