Köszönjük a „segítséget”! Ja, nem.

Köszönjük a „segítséget”! Ja, nem.
Megosztom

Két nappal ezelőtti hír Olaszországból:
„Járvány: felfüggeszti az olasz kormány a hiteltörlesztéseket és a rezsiszámlák fizetését. Amíg tart a járvány, nem kell fizetni sem a hiteleket, sem a rezsiszámlákat Olaszországban. A lezárások miatt hátrányos helyzetbe került családok és cégek támogatást kaphatnak az államtól. ” (napi.hu)

Tegnap a magyar kormány vészhelyzetet rendelt el, erről mi is írtunk.

Ehhez képest Magyarországon a fuvarszervezők és különféle állami szervek az alábbi segítséget nyújták a fővárosi taxisoknak (is):

A Főtaxi csoportjában az egyik sofőr fel mert tenni egy egyszerű, ámde érthetően kétségbeesett kérdést. Radírpók pontosan 4, azaz négy percen belül törölte. Vajon miért? Arról már csak nagyon halkan emlékezünk meg, hogy a Főtaxi vezetésében még két napja is a tagdíj emelés volt a téma, annyi eszük volt, hogy ezt nem erőltették a jelen helyzetben. De hajrá, Főtaxi, hajrá Nagy Elek, és különféle vamzerek.

A másik hír, hogy az országos vészhelyzet ellenére az állami pribékek az alábbi ténykedést folytatják. Orbán Viktor és tanácsadói figyelmébe ajánljuk, hogy nem erről szólt a kormány tájékoztatása!

Nyugodtan veheti mindenki készpénznek, hogy el fog jutni nevezettekhez ez a hír. Is. És ha nekünk fájni fog, akkor a taxisokon garázdálkodóknak még jobban.

Nem tudjuk, ti hogy érzitek, mi elég erősen fel vagyunk háborodva, hogy miközben éppen 2000 ember került karanténba a Haller Garden betege miatt, addig a hatóságok és a fuvarkufárok a taxisok farkával verdesik a csalánt.

KÖSZÖNJÜK AZ EDDIG KITÖLTÖTT KÉRDŐÍVEKET! Kérünk benneteket, minél többen töltsétek ki, ugyanis ez képezi majd többek között – a fent is említett kormányzati kommunikáció – megkereséseink és beadványaink alapjait. A kormányzat felé történő kommunikáció lehetőségeiről, az ezzel kapcsolatos elképzeléseinkről, mint mindenről, terveink szerint szombati napon fogunk egy összefoglalóval jelentkezni. A kérdőívhez hasonlóan a saját érdeketek, lesz az általunk leírtak követése, mert mint már jeleztük, az oldalt veletek és általatok szerkesztjük, ahogy a saját életeteket is ti irányítjátok! Mi csak a segítséget tudjuk ehhez megadni. Nagyon sok kolléga és szakember tanácsát és ötletét összefoglalva tudjuk csak a vállalt feladatainkat végezni, de ti is kelletek hozzá!

Emlékeztetőül, a kérdőívet itt éritek el:

https://online-kerdoiv.com/index/view/hash/162ca65010e3208f45a60b0e598f31c0

Taxis Tivadar és TOT