Főtaxi rulez

Főtaxi rulez
Megosztom

köszönjük a „segítséget” vol. 2.

Ja, nem. Még mindig nem. Uszkve december óta tombol a világban a koronavírus járvány. Már második hónapja Európában is. Itthon pont szerda óta van országos vészhelyet, meg naponta iksz számú újabb beteg. Ma péntek van, de cikkünk nyomán hirtelen MA!!!!! felébredt kedvenc Reich (vamzer) Ádámunk, megvilágosodott, és berendelte a kézfertőtlenítőket. Most, baszdmeg, amikor már égen-földön nem lehet kapni, lassan az egészségügyi intézmények sem kapnak.

De kurva fontos ám, hogy az a kibaszott flakon logózott lesz! Főtaxi rulez! Ezt is ráírjátok, gyökerek?

Ja, meg egy doboz C-vitamin. Érted, a párszáz forintos C-vitamin, amiből amúgy dupla adagot ajánl most még a leghülyébb orvos is, de a főtaknyos szerint egy doboz pont elég a vírus elleni védekezésben.

Maszk is lesz. Majd. Mondjuk most nincs, sehol, se FFP3, se FFP4, de ha most berendelték, talán megjön, mire lefut a járvány. Persze csak ha ennek logózásával nem telik el plusz idő, mert akkor majd nyáron, a negyven fokban izzadhattok benne.

És akkor kérdéssel kezdeném a második részt: hány agytröszt, hány nap alatt, mennyi vért és verejtéket izzadva tudta kiszámolni a látszat tagdíj-mérséklést? Hirtelen észbe kapott a naaaagy vezérkar, miután pár kolléga már leírta, szerinte az a megoldás, hogy ki kell lépni a cégektől, és majd visszamennek, ha rendeződik a helyzet? Hogy tán addig sem akarnak éhen halni a tagdíjak kedvéért? Ez volt a zavaró?

Tudjátok, mi a kurva nagy gáz ezzel a mérsékléssel? Kimatekoztátok már? Nagyon gondosan kiszámolták, hogy a száz- és kettőszázezer forint közötti kauciók bőséges fedezetet nyújtanak a csökkentett tagdíj feletti részre. Azaz hogy értsétek, ha két hónapig fele tagdíjat fizettek, és a harmadik hónapban mégsem megy tovább, mert már nem lesz miből bevinnetek a pénzt, akkor a kauciótok fedezi a tagdíjakból elmaradt befizetéseket, azaz egy fillért nem kaptok vissza, ám a fuvarkufár nem károsul. Ő pont ugyanúgy pénzénél van, mintha teljes tagdíjat fizettetek volna.

Vagy más aspektusból: szépen megköt benneteket, a hátralevő időszakban eszetekbe se jusson kilépni, elmenni akár függetlennek, akár árufeltöltőnek a Tescóba, mert ugrik a pénzetek. Simán dögöljetek éhen az utcán, a kocsiban, a Főtaxi akkor is rulez.

Hát, basszátok meg, ez nem segítség, hanem lassú kínhalált jelentő halálos ítélet. Melyik tetű fejéből pattant ki ez az újabb, zseniális taxis nyúzás, és kik voltak a támogatói?

Akár még zseniálisnak nevezhetnénk ezen számításokat, ha nem ismételten a taxisok bőrére menő hangulatjavító látszatintézkedés lenne minden egyes pontja a kiküldött, igen baráti és önhitt üzenetnek.

Felhívjuk a többi fuvarkufár figyelmét, hogy hasonló intézkedésekkel már ne kísérletezzenek. A Főtaxi is megbukott vele, simán leülhet, még egyest sem érdemel. És bátran le merjük írni több kolléga kimondott, a nagy többséget képviselő véleményét: a jó kurva anyátokat!

Innentől már tényleg adja magát a kérdés: mi kell még ennek a taxis társadalomnak, milyen bizonyíték lesz elég, egyáltalán mikor jön el az a pont, amikor ráeszmélnek, hogy az évtizedek óta vérszívó piócaként tevékenykedő fuvarkufárjait hajlandó végre elhajtani a halál faszára?

És igen, vulgárisak lettünk, mert már tényleg kiverték nálunk a biztosítékot ezek a nagyon kamu, de magukat nagyon királynak képzelő, a csalánt rabszolgáik farkával verő senkiházi telefonszám-tulajdonosok. De talán az alpári beszéd az ő ingerküszöbüket is eléri….

Taxis Tivadar + Taxis Terka + TOT