Taxisok a védekezésért

Taxisok a védekezésért
Megosztom

A TOT kezdeményezésére!

Ahogy 2015-ben is mi mentünk a határokra a migránsok ellen küzdőknek szánt adományokkal, a jelenlegi vészhelyzetben a taxisok egy csoportjára ismét lehet számítani.

A sokat szidott független szolgáltatók kezdeményezésére a koronavírus elleni védekezésben dolgozó orvosok, ápolónők, otthonápolók, házigondozók, mentősök, rendőrök és katonák munkáját szeretnénk segíteni.

Tudjuk, hogy sokuknak nincs autója, olvassuk a híreket, hogy gondot jelent számukra az éjszakai műszakból való hazajutás. Természetesen a mi tartalékaink is végesek, rossz idők járnak a taxis társadalomra is, de kereteinkhez és korlátainkhoz mérten ezzel a kezdeményezéssel szeretnénk támogatni a koronavírus elleni védekezésben dolgozók munkáját. Természetesen ez csak olyanokra vonatkozik, akiknek a hazajutáshoz szükséges költségeket munkáltatójuk nem fizeti meg. A kezdeményezés a fővárosra vonatkozik, csak a közigazgatási határon belül tudjuk vállalni az ingyenes fuvart, Minden egyéb esetben megegyezés kérdése a dolog (közig határtól benzinpénz).

A facebook linket itt találjátok, az érdekeltek itt tudnak jelentkezni fuvarozónak vagy fuvart igénylőnek.

https://www.facebook.com/groups/1480781395434737/edit/?source=edit_privacy

A TOT telefonszáma, ahol SMS üzenetben tudnak jelezni a fuvart igénylők. Figyelem! Hívást nem tudunk fogadni, de az igényt a csoportban jelezni tudjuk. A telefont csak szükség- és vészhelyzetben használjátok!

+36-30/593–85-26

Kérjük, hogy aki fuvart igényel, ne az utolsó pillanatban jelezzen, mert nagyon sok taxis már nincs az utcán, nem dolgozik, de szükség esetén azonnal indul.