A Főtaxi vezér leszarja a taxisokat

A Főtaxi vezér leszarja a taxisokat
Megosztom

Miközben a kollégák az egészségügyi dolgozókat hozzák-viszik ingyen, otthonuk és munkahelyük között, és se maszk, se fertőtlenítő nincs a kocsijukban, mert nekik sem a munkáltatójuk nem adott, sem venni nem tudnak már a pánikvásárlók felhalmozása miatt, a Főtaxi tulajdonosa, a BKIK frissen újraválasztott elnöke jótékonykodik.

No nem a taxisokkal, mert nekik nem engedi el a tagdíjat, csak arra ad lehetőséget, hogy a havi díj 50 %-át majd a járvány után fizessék ki, addig meg visszatartja a kauciójukból, hogy szüneteltetni se tudják tagságukat.

Arról sem tudunk beszámolni, hogy a berendelt fertőtlenítők egyáltalán megérkeztek volna, és végeztek-e a logózásukkal.

Ámde legalább az egyik csontra ürült szállodáját, valahol az Isten háta mögött, felajánlotta járványkórháznak. Gratulálunk Nagy Eleknek, fuvarkufár gittegyletének, akik egyébként ma, a járványhelyzet kellős közepén titulusokat osztogatnak egymásnak. Itt a 24.hu híre:

Hotelt ajánl fel Nagy Elek milliárdos a koronavírus elleni védekezéshez

A koronavírus elleni védekezés segítésére 105 szobás hotelt ajánl fel Nagy Elek, a Stelius Befektetési Zrt.  igazgatótanácsának elnöke, amelyet karanténkórházként használhat az operatív törzs – olvasható a 24.hu-nak eljuttatott közleményben.

Mint írták, a Pintér Sándor belügyminiszternek eljutatott március 17-i levelében a cég a harkányi Baranya Hotelt ajánlotta fel az opeartív törzs járványügyi munkájának támogatása céljából, így a hotelt teljes kapacitásával és szolgáltatásaival karanténkórházként is használhatja a védekezés során.

Jelen pillanatban, a járvány ezen szakaszában, közös felelősségünk, hogy lehetőségeinkhez mérten részt vállaljunk a koronavírus elleni védekezés feladataiban,mondta Nagy Elek.

A járvány mindenkit, magánembereket és cégvezetőket egyaránt érint, hosszú távú gazdasági hatásai bár egyelőre kiszámíthatatlanok, annak modellezésére a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara is intenzív vizsgálatokat folytat – olvasható a közleményben.