Első fecske….reméljük, nem az egyetlen

Első fecske….reméljük, nem az egyetlen
Megosztom

Civil felajánlásból volt készleten pár maszkunk és egy doboz kesztyűnk, amiket magánembertől kaptunk, aki szívén viseli a védekezésben részt vevő taxisaink sorsát és egészségét.

Kollégáink ma átvették az első hivatalos felajánlást, amit szintén a kezdeményezésben részt vevő taxisok kaptak. Mostanra már több 100 taxisofőr állt be a sorba, jelenleg valahol 250-400 között mozog a létszám!

Köszönjük nektek, és a kollégáknak, akik elhozták nekünk, idejüket és benzinjüket nem kímélve.

A mai napon megkeresett minket a 6×6 taxi egyik vezetője, és felajánlott 30 adag fertőtlenítőszert, két doboz gumikesztyűt, és egy zsák törlőpapírt. Köszönjük nekik.

Ezek szétosztását a segítő munka keretében már részt vett sofőrök között azonnal megkezdtük. Tudjuk, hogy korántsem elég mindegyikőtöknek ez a mennyiség, sőt, de éppen ezért nagyon köszönjük példamutató viselkedéseteket, hogy jelzitek, ha nektek még van pár csepp, hadd adjuk át olyannak, akinek egyáltalán nincs. Le a kalappal előttetek, fiúk és lányok! Ez a mennyiség a mai napon nagyjából a nullára redukálódott.

Még egyszer, köszönjük a 6*6-nak. Azt már csak nagyon halkan jegyezzük meg, hogy sok olyan kollégájuk vesz részt kezdeményezésünkben társadalmi munkában, ingyen, saját maguk fizetve az üzemanyagot, aki bevitte már nekik az esedékes tagdíjat. Most ők kicsit visszakaptak ebből.

Tudván a létszámot, hogy mennyien vannak az összefogásban a taxisok, gyenge matektudásunkkal megállapítottuk, hogy ez az a 10 %, amire gondolunk békeidőkben a normális tagdíjak mértékénél. Bár lehet, ők arra gondoltak, van még másik 10 társaság, majd ők adnak.

Mint jeleztük, az oldalt Ti szerkesztitek, mi csak leírjuk a véleményeteket. Ez most nekik így sikerült.