Köszönjük!

Köszönjük!
Megosztom

Szeretnénk itt, nyilvánosan is köszönetet mondani mindenkinek, aki valamilyen formában támogatta az elmúlt, közel egy hétben a munkánkat. Tudjuk és hisszük, hogy közös erővel, összefogással le fogjuk győzni ezt a láthatatlan ellenséget!

Magánszemély felajánlásából kaptunk egy doboz gumikesztyűt, három doboz maszkot, kevés fertőtlenítőt, amit folyamatosan osztunk a segítő munkában aktív taxisoknak.

A 6*6 taxi felajánlásából kaptunk két doboz gumikesztyűt, 30 permetező flakon fertőtlenítőt és papírtörlőket, ezt is folyamatosan osztjuk.

Gumikesztyűnk még van, maszk már fogyóban, fertőtlenítő alig-alig, de kaptunk ajánlatot mosható maszkokra, a jövő hétre ígérték. Addig mindenki spórol, és saját tartalékait használja.

A DekorMix Kft. Tatabányáról jelentkezett, és gyártott nekünk 200 meseszép matricát az ingyenes segítséget vállaló taxisok számára. Ezek osztását is megkezdtük. Hálásan köszönjük a DekorMix támogatását.

Egy autókozmetikai cég, a Szafe Car Kft. igen kedvezményes, 1.500,- forintos áron vállalta a taxik ózonos fertőtlenítését, nekik is köszönjük, több taxis élt már a felajánlással. Őt a linken megtaláljátok, ha igénybe szeretnétek venni.

Egy másik autókozmetika tíz ingyenes ózonos tisztítást ajánlott fel, ezeket igénybe vették a már több támogatói fuvart vállalt kollégák.

A Király Kifőzde kedvezményt ad ételei árából – kiszállítás esetén is – a taxisoknak.

Egy másik magánszemély maszkokat varr nekünk. Nagyon köszönjük!