Metál rulez

Metál rulez
Megosztom

Hőn szeretett fémes szerkezetünk, alias Metál Zoltán, maroknyi taxis „érdekvédője”, aki állítólag sajátjait is hátba szúrva a Főtaxi alfelét nyalogatja mostanság, szintet lépett. Lefelé. Jó nagyot. A fene se gondolta volna, hogy még mindig tud, de megy neki. Hogy miért? Olvassátok, de végig ám!

Minapi posztjában, a mérhetetlen(ül kevés) érdeklődőt vonzó Országos Taxis Szövetség oldalán megemlékezett dudálós akciónkról. Tökre meghatódtunk, kerestünk is rögtön egy papírzsepit.

Aztán megnéztük gyorsan a számlálóinkat, és konstatáltuk, hogy irántunk egy kicsivel nagyobb az érdeklődés. Tudjátok, irántunk, érdekvédő nélküli, mezei taxisok iránt, akik veletek együtt vagyunk. Ezt veletek együtt értük el. Köszönjük!

Majd ezek után az igazi Iron (metal) Man ugrott egyet, és rögtön a bécsi példát hozta, ahol a taxisok a nyugdíjasokat fuvarozzák ingyen. Lehet, ez lesz a Főtaxi következő lépése, csak úgy, „váratlanul”?

Mondjuk a poszt alatti kommentek megérnek egy misét. Ide is tesszük nektek, hátha valaki még képes Facebook nélkül élni a világban. Meg hátha egyszer radírpók Metál papát is utoléri…

Holnapra majd értelmezzük legújabb, Nagy Elek kényeztetéseként kirakott posztját, mely a BKIK fennkölt és hangzatos javaslatait tartalmazza a TI éhenhalásotok ellen. Egyelőre még keressük benne a „TAXIS” szót…