Csak mutatjuk…

Csak mutatjuk…
Megosztom

Csak mutatjuk, hogy mi nem haknizzuk körbe a médiát, nem dumálunk a levegőbe, nem gyűjtjük a címeket mindenféle nem működő szakszervezetek, egyesületek és egyebek álcája alatt, nem szedünk tagdíjakat. Pusztán csak dolgozunk…. értünk, értetek. Magunkért, miattatok.

„Tisztelt ……………..!
Mindenekelőtt köszönjük, hogy kérdéseivel és javaslataival a Pénzügyminisztériumhoz fordult. A koronavírus-járvány során a kormány legfontosabb feladata, hogy mindent megtegyen az emberek életének megóvása érdekében. A világjárványnak ugyanakkor súlyos gazdasági következményei vannak, amelyek enyhítése az érintett ágazatokban működő munkaadókkal és munkavállalókkal való folyamatos egyeztetés és a gyors intézkedések révén érhető el. A már megszületett döntéseket továbbiak követik majd, amelyek célja a mostani helyzetben a munkahelyek, a vállalkozások és a családok megvédése, és terveznünk kell azokat a lépéseket is, amelyeket a magyar gazdaság növekedési ütemének visszaállításához kell majd megtennünk.
Ebben a munkában a kormány – ahogyan eddig is – számít a magyar vállalkozói szféra képviselőinek szakértelmére, felelősségérzetére és kezdeményező fellépésére. Ahhoz, hogy a magyar gazdaság megóvása érdekében mielőbb a megfelelő intézkedések szülessenek meg, nélkülözhetetlenek a szakmai és érdekvédelmi szervezetek javaslatai.
Megkeresését és észrevételeit ezért köszönjük, azokat részletesen megvizsgáljuk.
Pénzügyminisztérium