Toxikus taxis

Toxikus taxis
Megosztom

Folyton ismételnünk kell magunkat, és ez esélyesen így is lesz, amíg a szellemi és erkölcsi mélyrepülését rendületlenül folytató fémes szerkezet, alias Metál rozsdásodása okán végre szét nem rohad. Úgyhogy most megint fel kell tennünk a kérdést:

Ez az iq-nuku szerencsétlen megint nagyot akart mondani, feltehetőleg finanszírozó parancsnoka, a nagyagy utasítására és parancsára.

Mi csak azt szeretnénk kérdezni ettől a szerencsétlen delíriumos agyhalottól, hogy mi a jó édes anyukája az a „szakmai közösséghez nem tartozó taxis”. Igaz, egyszer már megkértük, hogy definiálja a hiéna fogalmát, ha már végighaknizza a komplett magyar médiát ezzel a kifejezéssel (is, egyéb lázrohamai mellett), de elmenekült a válaszadás elől. Kábé olyan sebességgel, ahogy anno a Madách térnél áthajtott a piroson.

Szóval, Metál papa, milyen közösségről beszélsz te, a legnagyobb bomlasztó, sajátjait eláruló? Persze, sejtjük, hogy a fuvarkufárokra gondolsz, csak mostanság nem olyan trendi nevén nevezni a pörköltszállítóvá avanzsált öltönyösöket, igaz? És milyen szakmáról hadoválsz pont te, akinek köze nincs a taxis szakmához, hiába hiszed magad nagyon menőnek?

Ha pedig igazi szakmai közösséget keresgélsz, te szerencsétlen, akkor talán nézz rá a „Taxisok a védekezésért” csoportra, ahol senki számára nem a logó, a matrica meg a szabadjelző a fontos, hanem az emberség. Mondjuk ezt a szót te hírből sem ismered.

Nyitókép forrás: hallotaxi.hu