Veres neve mindenhol felbukkan….

Veres neve mindenhol felbukkan….
Megosztom

Ahhoz képest, hogy az Esti Újság bulvár rovatának a cikke nem róla szól, a nevét kétszer is belengették. Ki érti ezt….

Komoly vitája volt és senki nem hiszi el az öngyilkosságát K.F.Rolandnak

A hivatalos hírek szerint spanyolországi otthonában lett öngyilkos szombat hajnalban az éjszakai élet és sok szórakozóhelyet üzemeltető K. F. Roland – tudta . Azonban az őt jólismerők szerint kizárt, hogy a férfi öngyilkos lett volna. Az Esti Újság úgy tudja komoly vitában állt egy Andrássy úti étterem miatt egy külföldi csoporttal de a Citadellás Veres Istvánnal is volt baja, aki most várja hazahozatalát, ahol dutyiban ül.

Az éjszakában sokan ismerték K.F.Rolandot. Volt, aki szerette, sokan nem. Sok szórakozóhelyet nyitott amit vagy elvettek tőle erővel, vagy eladta. Azonban azt szinte mindenki kizártnak tartja aki ismerte, hogy a vállalkozó öngyilkos lett volna spanyolországi otthonában.

Az Esti Újság úgy tudja K.F.Roland komoly vitában állt egy külföldi csoporttal egy Andrássy úti étterem miatt, ami szintén azt a feltételezést erősíti, hogy esze ágában sem volt fejbe lőni magát.

Az évek óta orosz feleségével Marbellán élő K. F. Roland jól ismert személy volt az éjszakai életben, sokáig cigaretta-csempészetben utazott, majd körözés alatt is állt, mert jogerősen elítélték zaklatásért, és elzárás helyett pénzbüntetést szabtak ki rá, amit egy ideig nem fizetett be, ezért a Fővárosi Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene. Emellett még emberölés kísérlete miatt is felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, továbbá a férfi egy építőipari beruházáshoz kapcsolódó csalási ügyben is bíróság előtt állt.

Évekkel ezelőtt azért került elő a neve, mert egy belvárosi ingatlanvita miatt összetűzésbe került a jelenleg költségvetési csalás miatt Spanyolországban kiadatási őrizetbe került Veres István vállalkozóval, a Zóna Taxi volt tulajdonosával. De emellett az Andrássy úton is akadályokba ütközött egy étterem miatt.

Forrás: estiujsag.hu; Fotó: PS