Elnökfétis rulez

Elnökfétis rulez
Megosztom

Drága, kedves elnök elvtárs úr választ írt a facebookon. Kicsit besértődött szerencsétlen, és mindent IS magára vett. Ellenszenvnek gondolta szánalmunkat, így vad röhögésünket elfojtva itt válaszolunk neki, ha már amúgy is rendszeresen olvas minket.

Mint volt Rádió Taxi tulaj tudhatnád, hogy legalább valamiféle valós tagság és támogatottság kellene a titulusfétisedhez, akárcsak a másik, enyhén fémes elnököcskének. Elnökök talija, bakker, beszarás!

Hogy a harmadik címzetes ki a tököm lehet, a jó ég sem tudja, mert ennyi elnök széles e hazában nincs, maximum önjelölt dumbass. A kutyát nem zavarja, hogy írogatjátok a leveleket, csak röhögünk rajta, merthogy ha te akkora súllyal rendelkező ember vagy, már rég nem itt kellene tartanod. Tehát pontosan annyira vesznek komolyan a 30 napos „illemhatáridő” (sic) után sem válaszolók, amennyire a taxisok.

Azt pedig csak halkan kérdezzük meg, te, a nagy megmondó ember, emlékszel-e még, mennyire voltál beszarva a taxis blokád idején, hány nap (mi tudjuk, a második) után agitáltad az embereket, hogy menjenek már haza, és milyen szar megállapodást kötöttél már akkor az összes taxis nevében. Mert mi vagyunk még páran, akik emlékszünk, hogy tettél keresztbe mindenkinek a buta és súlytalan fontoskodásoddal már akkor is, és azóta is ezt próbálod folytatni. Gratula. Ja, nem.