Napi jó hír: Majka sem/nem lesz taxis (sem)

Napi jó hír: Majka sem/nem lesz taxis (sem)
Megosztom

Megírta, mit gondol arról, hogy sok kommentelő a kialakult helyzetben „dolgozni” küldte a zenészeket.

A kormány továbbra sem engedi az 500 főnél nagyobb zenés rendezvények megtartását, a témában július végén döntenek csak, miközben egyre több zenész csatlakozott már Majkához, aki az elsők közt fejtette ki véleményét arról, miért érzi igazságtalannak a zene-, illetve szórakoztatóiparban dolgozók helyzetét.

Majka újabb Facebook-posztban fogalmazta meg gondolatait, miután több kommentelőnél látta azt a javaslatot, hogy „menjen el dolgozni”.

Emberek akik mindenfajta zenét hallgatnak , elmennek koncertre, diszkókban ugrálnak az előadók , Dj-k, együttesek dalaira , most kifakadnak mennyire rohadékok vagyunk, mennyire sírunk, és menjünk el végre rendes munkát végezni, és akkor majd megtudjuk milyen az igazi meló. Múlthéten persze lehet, hogy az élete legszebb estéjét okoztad neki, mikor a barátokkal együtt végignyomták önkívületi állapotban a koncerted, vagy a diszkóban a kinézett lánnyal végre együtt táncoltak valamelyikünk nótájára. Most meg lapátolni küldene

– írja Majka, aki posztját így fejezte be:

És ezt minden olyan előadó nevében mondhatom akiben dolgozik a hév, hogy újra színpadon álljon. Mi nem fogunk taxizni, pincérkedni, takarítani , kőműves melót vállalni, (meg mittomen még hova küldenek minket) ,mert nem értünk hozzá, de a legfontosabb indok , hogy nem is akarunk. A legnagyobb tisztelettel meghagyjuk ezt azoknak akiknek ez a szakmájuk, és jól csináljàk.

A teljes írást ide kattintva lehet elolvasni.

Forrás: 24.hu