És nem adja fel!

És nem adja fel!
Megosztom

HP nem adja fel. Tiszta Harry Potter, csak az ő varázspálcája az ordibálós, nagybetűs levelezési mániája, és sajnos nem tud csodát sem tenni. Mondjuk a házi pálinkával (HP másik közismert neve) köszönőviszonyban sincs, mert az legalább tényleg hatásos, hatékony, és erősen ütős.

Nem, nem kérünk semmiféle térítést azért, hogy napok óta reklámozzuk a háromtagú, háromfős elérést biztosító oldala szösszeneteit, és ezzel jelentős ismertséget biztosítunk a ketyere-szervezetnek. Mások ezért komoly lóvét leszednek, de mi jó fejek vagyunk, és úgy gondoljuk, hogy ez is a taxisokra tartozik, ha már újabb önjelölt senki veri a farkukkal a csalánt. Szóval rinyálás és panaszkodás helyett lehet szépen azt mondani: Köszönöm.

Na szóval, először közzétette a leveleire kapott semmitmondó választ, amit terjengős, helyesírási és értelmezési hibáktól, valamint kiabálós nagybetűktől hemzsegő levelére kapott. Íme:

GJV Főosztály (ITM) <gjvfoosztaly@itm.gov.hu>
9:44 (1 órával ezelőtt)
címzett: én; Ügyfélszolgálat

Tisztelt Horváth Pál Úr!

A Minisztérium tisztában van az Ön által említett működési problémákkal, ezért azok megoldásán folyamatosan dolgozik.
Az ITM Közúti Közlekedési Ellenőrzési Főosztálya hatósági jogkörében eljárva rendszeresen végzi a személyszállítók ellenőrzését, elsősorban próbavásárlások módszerével. Az ellenőrzések során feltárt jogsértések esetén a lehetséges szankciókat alkalmazva igyekszik kiszorítani a jogosulatlan szolgáltatókat a piacról. 2019-ben több, mint 150 esetben tárt fel és szankcionált személyszállítók által elkövetett jogsértéseket.
A személyszállítási szolgáltatásokról szóló törvény 2020. július 14-én kihirdetett módosítása szerint a személygépkocsival végzett közúti személyszállítási szolgáltatáshoz használt jármű vezetője csak büntetlen előéletű személy lehet, amelynek célja a büntetett előéletű járművezetők kiszűrése a személygépkocsival végzett közúti személyszállítási szolgáltatások piacáról. Az intézkedéstől azt az eredményt várjuk, hogy csökkenjen az utasok kárára elkövetett jogszabálysértések mennyisége, amely javítja a taxis szakma társadalmi megítélését és a szolgáltatás színvonalát.
A személytaxi szolgáltatások szabályok közötti működése és annak ellenőrzése kiemelt fontosságú, ezért a piac tisztítása érdekében vizsgáljuk az ellenőrzést még hatékonyabbá, támogatóbbá tevő szabályozás kialakításának lehetőségét.

Üdvözlettel,

Gépjármű-közlekedési és Vasút Szabályozási Főosztály

Ezután, még mindig nem megunva, mindenkinek IS írt panaszos levelet. vagy nem tudjuk. Ugyanis teljességgel értelmezhetetlen mind a kommentek sorrendje, mind azok kontextusa, de helyenként a címzett is, bár itt azért beköszönt az elnökfétis rulez. A megfejtést rátok bízzuk.

Tisztelt Elnök Úr!

Arra kérdésre, hogy az ellenőrzések eredményeként hány jogsértő taxis lett kizárva a szolgáltatásból, csak a közlekedési hatóság tud válaszolni (hogy hány taxis taxivezetői igazolványát és hány taxis vállalkozás engedélyét vonták vissza).
Kérdésére az engedélyek kiadására és visszavonására jogosult közlekedési hatóság tud válaszolni:

TISZTELT Dr RÁSÓ HAJNALKA

Mint azt bizonyára tudja sok sok kérdéssel , kéréssel fordultunk a ITM Minisztériumhoz , a válasz megérkezett !

Sajnos a választ semmitmondónak tartom , hiszen konkrétumot sajnálatosan nem tartalmaz !

A válasz levél alapján talán kiegészítésképpen egyetlen kérdést szeretnék feltenni Önnek !

Mint azt Ön is olvassa azt a választ kaptuk az ellenőrzés hatékonyságára , hogy 150 eljárást végeztek el !

Kérem , tehát kérdezem Önt , hogy A Taxisok körében végzett ellenőrzések lezártával , mennyi vizsgálat lett lezárva mennyi a taxizás rendeleteinek , törvényeinek , etikai normájának vétő taxis lett kizárva a taxis szolgáltatási rendszerből !

Szíves válaszát várva köszönettel :

HORVÁTH PÁL FODESZ 2020.07.20.

elnök

Ezek után már csak az maradt hátra, hogy ezt az örök klasszikus kis videót belinkeljem, és küldjem az ELNÖK ÚRNAK. Csak így, kiabálósan. Hogy melyiknek, azt matekozzák ki egymás között.