Kabaréba fulladt a teljes útzár

Kabaréba fulladt a teljes útzár
Megosztom

Az „autós teljes útzár” kódnevű facebook csoportról már írtunk, amikor felreppent a hír, hogy néhány taxis csatlakozni akar hozzájuk. Megírtuk, hogy egyénileg lehet, hogy tudtok azonosulni az államformát tagadó, alaptörvényt elutasító, apostoli királyságot preferáló, kormányváltást és sok minden egyebet azonnal, egyszerre IS követelő heppeningjükhöz, és a mögöttük álló ideológiai katyvaszhoz, de nekünk, taxisoknak nem ezek a közösen és összefogással képviselhető céljaink és követeléseink. Megírtuk, hogy úgy véljük, ha és amikor lesz taxis rendezvény, blokád, útzár, tüntetés, bármi egyéb, annak közös összefogással, egyéni világnézeti különbségeket félretéve, és kizárólag szakmai alapokon szabad szerveződnie.

Nos, hát nem sokat tévedtünk, mert a mai útzár totális kabaréba fulladt, csúcspontját akkor érte el, amikor – bár már látták, hogy csúfos a kudarc- még mindig a Parlament elfoglalásáról álmodtak.

A főszervező asszony, aki eddig a facebookkal feküdt és kelt, napjában több élő bejelentkezése és videója került fel a közösségi oldalra, úgy eltűnt, hogy azt hittük, Orosháza/panel/tizediken ráborult a koloniál szekrénysor.

Miután elfelejtett moderálni, hát ömlött a szó mindenkiből, az összes fotelforradalmár vad lázadásba kezdett, egyszerre minden ellen. Zorbán ellen, a szervező ellen ,a rendőrség ellen, a világ és saját elmehunyt létük ellen. Miután mi egész nap sírtunk a röhögéstől, de legalább a kabarébelépőt megspóroltuk ezekben az ínséges időkben, hoztunk nektek egy róluk íródott cikket, és pár cukiságos képernyőmentést.

Vigyázat! Random kijelölt utakat zárnak el dühös autósok – A teljes rendszerváltást követelik

Magyarország számtalan pontjára tervez autós útlezárásokat egy civil tömörülés a mai napon annak érdekében hogy kifejezzék tiltakozásukat a kormány politikája és intézkedései ellen.

Nemrég épp az M0-s autóút 19-es lehajtójánál a benzinkútnál állta el pár dühös autós az utat. Autóikat keresztbe parkolták az úton, így tüntetnek. A rendőrség hamar a helyszínre ért és megszüntették az útzárat.

Úgy tudjuk a tagok a közösségi oldalon szervezik a tüntetéseket és az akcióval a teljes politikai rendszer leváltását szeretnék elérni.

A gyorsan szerveződő csoport cikkünk írásakor már több mint 6500 tagot számlált és amolyan “véletlenszerű”  autós útlezárásokkal igyekszik majd több városban elérni kitűzött célját, amihez reményeik szerint többen majd “menetközben” is csatlakoznak.  A közösségi portálon szerveződő csoportban megyékre bontva találhatóak meg az érintett és tervezett helyszínek

Frissítés: 15:19-kor már több, mint 11.500 tagja lett a csoportnak.

“A célunk teljes rendszerváltás. Szakértői kormány felállítása a mindenkori hatalom felelősségre vonása, vagyonok zárolása, titkosítások feloldása, az országunk újjáépítése. Ideje drasztikusan lépni
– Olvasható a szervezkedésre buzdító Facebook csoport leírásában.

Fotó: Trombitás Attila
Fotó: Trombitás Attila
Fotó: Trombitás Attila
Fotó: Trombitás Attila

És akkor jöjjön még pár gyöngyszem. Azt hiszem, nem bánjátok, hogy nem adtátok a neveteket és a sárga autókat ehhez.

Próbáltuk értelmezni, ha valakinek sikerül, adja át a dekódolást, kérem.
A rendszerváltás újabb elmaradása feletti bánatában mindenkit elküldött a francba.

És persze a főszervező is köszönetet mondott híveinek, amúgy a maga módján.

https://www.facebook.com/anna.gojdar.3/videos/1670097789814332/
A végéről lemaradt a veleje: odaírta még a 11 ezer tagnak, hogy „basszátok meg” Kibukott a panelproli kultúra. na.