Köpj fel és állj alá

Köpj fel és állj alá
Megosztom

Igen, kevéssé sem tisztelt FODESZ vezér, neked szól. Köpj fel egy nagyot és állj alá. Még alig egy hét telt el az egyeztető megbeszélés óta, amin megjelentél, és amiről jogszerű működésed megkérdőjelezésekor köszönés nélkül, pánikszerűen elrohantál. De előtte – és ezt letagadni sem tudod, mert hangfelvétel van róla, ami pont a te ámokfutásaid miatt lett nyilvánossá téve – elfogadtad, hogy mindenhol, mindenütt, minden fórumon és minden kibaszott, nagybetűkkel ordibáló leveledben a 15 évet képviseled, egyedül azt elfogadható kiindulási alapnak tartva a korhatár kitolásával kapcsolatban.

Ahogy egy, a megbeszélésen szintén megjelent kollégánk megjegyezte a posztod alatt – persze hisztidhez hűen majd ezt is ki fogod törölni, mert a radírpók jó barátod lett a kritikák okán – „Ott voltál a megbeszélésen …megegyeztünk, hogy 15 évet írunk mindenhová…eltelt pár nap..de te már megszeged a megállapodást …amiről hangfelvétel van…12-15 évet irkálsz…igazi senki kutya vagy”.

Elfelejted, hogy már ott is alkudozni akartál, ment a szócsata, mert az istennek sem akartad megérteni a számításokat, képtelen voltál felfogni, mi a saját érdeked is, de a végén sikerült meggyőzni, és áment mondtál rá. Elfogadtad, hogy mindenhol, minden fórumon a 15 évet képviseled, mert a taxisoknak ez az egyetlen elfogadható opció.

Hát ennyit a nagy érdekvédelemről. Tényleg köpj fel és állj alá. Az adott szavad lóf….t sem ér. Nem is értjük, miért utálod Sapkát.