Napi hp

Napi hp
Megosztom

Sosem tudjuk megunni a FODESZ vezér ámokfutását. Most éppen kicsit behisztizett, és nyilvános felületén nyafogott egy sort. Agylázas sorait igyekszünk magyarról magyarra fordítani, mert értelmezése igen nehezen sikerült, de megoldottuk. Kiraktunk néhány vesszőt, ékezetet, és értelmeztük a sorokat, számokat.

Ám ami ennél sokkal lényegesebb, hogy ez az ember, aki ezeket a sorokat leírta, kvázi közszereplő a taxisok között, hiszen érdekvédőként aposztrofálja magát, ám minden kritikától megsértődik, mindent személyes támadásnak vél. Semmiféle szakmai érvet nem hajlandó meghallgatni, semmit sem indokol szakmai elvek alapján, és még saját magát is csodásan szemen köpi és meghazudtolja. Hogy hogyan? Hozzuk a következő cikkben.

„Lassan belekeseredek abba, hogy időt, pénzt, munkát teszek bele magamtól, magam lehetőségein belül, hogy kiharcoljak a hatalomtól, amit csak lehet a taxisok részére! Senkinek, soha nem került semmibe, lassan 40 éve vagyok benne így-úgy tanultam egész életemben, hogy fel tudjam venni a harcot olyan emberekkel is, akik hatalmuknál fogva felsőbbrendűséget éreztetve, bele sem nézve a szemedbe, átnézve a fejed felett, lekezelve beszél veled! Aztán mindig előkerül egy-két unatkozó ember, és kivagyiságból beletörli a cipőjét, leköpve, leanyázva, saját butaságán vinnyogva, röhögve, jó nagyokat rúg az emberbe! Ő vigyorog, az a kevés barátja meglapogatja, IGAZAD VAN! Mit akar ez a köcsög, mit keres ott, ki kérte meg rá, mit képzel, itt vinnyog a hatalomnak, rájuk kell baszni az ajtót, és még ki tudja mit ! 6000 ezren (hatezren vagy hatmillióan – nem tudjuk eldönteni – szerk.) vagyunk, nagyobb része öreg nyugdíj előtti ,vagy nyugdíjas, 30-40 éve taxizó, vagy az utolsó fillérekig utcán tévelygő bértaxis, vagy soha senkit nem tisztelő, „ki a kurva anyád vagy, ki kérdezett, kinek beszélsz te köcsög !” taxis. Ilyenkor tényleg a ” leszarom” tablettát kellene bevenni. De akkor eszébe jut az embernek, hogy sokan meg várják ebben a nem túl jó, elegáns és rémisztő világban, hogy valaki kaparja már ki a gesztenyét. Nekik. Igen, ki fogom törölni azokat, akik faszozni, anyázni járnak ide, ez az oldal, 1989 óta én kezelem TM- ben! Ez az én homokozóm, szemétdombom, nem muszáj olvasni, lájkolni, érzelmet kinyilvánítani, de a sárga földbe sem döngölni! Nem köszönetet várok, de anyázást végképp nem! Folytatom harcosan, keményen, és ha sikerül ebből a gyenge alku pozícióból valamit a hatóságoktól elérni, annak én örülök, és remélem, velem együtt az a két dossziényi ember is !!!