Identitászavar és gerincferdülés

Identitászavar és gerincferdülés
Megosztom

Néhányan belénk álltak, hogy HP-fétisünk van. Nos, nincs. Mi örülnénk a legjobban, ha nem kellene vele foglalkoznunk, és végre elfelejthetnénk mindent, amivel a taxisoknak ártott. Ám mivel ő saját magát TAXIS ÉRDEKVÉDŐKÉNT aposztrofálja, kvázi a taxisok világában közszereplő, hát ahogy valami „furcsaságot” csinál, mi közreadjuk. Mostanában pedig elég sok „furcsaságot” művel. Mondjuk ez a sztori nem minket zavart, hanem azokat a saját kollégáit, akik ezeket a képernyőmentéseket elküldték nekünk, azzal a kéréssel, hogy adjuk közre és mutassuk meg, milyen szépen hajlik az érdekvédőnk gerince.

Most és itt szólunk, ez a többi érdekvédőre is vonatkozik, érdekes módon Metál papa miatt nem vinnyognak annyian, ha írunk róla, pedig ő is ugyanannyi kárt, ha nem többet okozott ennek a szakmának.

Miután HP ordibálós levelekkel teleszórt érdekvédői oldala megszűnt, azt hittük, már nem szaggatja tovább a retinánkat. Erre jött a Rádió Taxis sztori, most pedig ő, mint az egykori, legendás taxis cég újraélesztője megint beégeti magát. Jelenleg – enyhe identitászavarral küzdve – Boltos taxisként Taxify szabadjelzőt kér minősítéshez, miközben éppen építgeti az Eredeti Rádió Taxit. Mondjuk ez a Boltos sztori is megérne egy-két misét, de mindegy. Mi csak annyit kérdeznénk: most akkor Bolt, Taxify vagy éppen Rádió Taxi? Ideje lenne eldönteni.