Taxis IQ

Taxis IQ
Megosztom

Ilyen az, amikor több a pénze, mint az esze, és bedübörög taxis IQ. Pontosabban az IQ-nuku.

Szóval ezúton is üzenjük a kollégának, hogy így is kevesebb tagdíjat fizet, mint a többi taxis, és még több fuvart is követel. Értjük mi, hogy recesszió van, de csendben maradva is lehetsz hülye, akkor legalább a kollégáidnak nem tűnik fel.

Persze biztos tuti jó dolog az elektromos taxi, bár azért a kibocsájtás mentes kitétellel vitatkoznánk. Mert ami itt nincs, az máshol – mondjuk ahol az áramot termelik – halmozottan bocsájt ki. Akkor lesz majd itt kibocsájtásmentes akármi, ha nem fosszilis energiaforrásokból állítják elő a feltöltésükhöz szükséges áramot, és fából vaskarika akkumulátorokat gyártanak. Szóval lehet menőzni az elektromos autókkal, de globálisan nézve korántsem olyan környezetkímélők, mint ahogy hiszitek. No, mindegy.

Arról meg már ne is beszéljünk, hogy a taxi legyen zöld, elektromos, meg minden qva anyja, persze jó drágáért, de azért menjen BKK áron, miközben a buszok, trolik, villamosok rohadnak szét, de ha mégsem, majd valamelyik hajlékony széthugyozza, hogy mégis.

Agyhalott kolléga, szerintem menj el kapálni, mindenki jobban járna. Ja, és szigorúan dedikált gombbal nyomd a seggedbe a kapa végét. De ha mégsem, kívánjuk, hogy életed végéig Greta Thunberg legyen a párod. Te vagy az igazi forintkergető ratyi.