Mi nem járunk kabaréba…

Mi nem járunk kabaréba…
Megosztom

És cirkuszba sem. Egyszerűen néha elolvassuk a Fodesz oldalát, amely egyébként egy ideig szünetelt, ám most újult erőbedobással ontja magából a nagybetűs leveleket. Például ilyeneket, ahol az adóterhek eltörlését kéri, ám arról nem mesél, hogy újonnan induló régi taxis cégénél vajon lesz-e tagdíj? Vagy hogy ha már a tagdíjat behurcolják a taxisok a fuvarkufároknak, akik jottányit sem engednek a jussukból, és követelik a teljes tagdíjakat alig-forgalom esetén is, vajon az adókat miért is kellene eltörölni?

Aztán persze megtudhatjuk, hogy mindent IS a be nem jegyzett, tagokat is az EKSZ nevében toborzó valami Góréja intézett el. Mondjuk arról már nem szól a fáma, hogy az önhatalmú lobbizás miatt elért 12 évvel és a nyüves 70 százalékos drosztdíj elengedéssel nagyjából a seggét törölgetheti minden taxis. Ő akkor is mindent elintéz, mert na.

Az viszont látjuk, hogy ő az okos, aki mindent jobban tud mindenkinél, ezért rettenetesen szúrjuk a szemét. Hát itt szólunk, hogy ha már kikiáltotta magát közszereplőnek, bizony tűrnie kell a kritikát. Na, ez megy – úgy látszik – igen nehezen.