Megjelent a 6*6 Birdie applikációja

Megjelent a 6*6 Birdie applikációja
Megosztom

Ezt írják az új alkalmazásról:

” Tisztelt kollégák!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy cégünk a pandémiás helyzet ellenére egy nagyszabású fejlesztést valósított meg.
A fejlesztés eredményeként egy új, modern utas-, és taxis oldali applikáció készült el, mely a hagyományos, és az innovatív applikációs megrendelői igényeket egyaránt kielégíti.
Az első lépés a Ti, azaz a taxis felhasználók regisztrációja az új rendszerbe. Ehhez minden kollégának szüksége van egy működő e-mail címre, mivel az új rendszer működésének ez alapfeltétele.

Tekintsétek meg az új BIRDIE alkalmazásról készített VIDEÓ illetve PDF bemutatókat!

És íme a videós anyag:

Gyakran Ismételt Kérdések a weboldalról, amit itt értek el.

Nincs bankszámla számom. Tudok így is regisztrálni?
– Igen, de a későbbiekben okvetlen szükséged lesz rá. Kérjük, hogy mihamarabb kezdj neki az ügyintézésnek! Ha nem rendelkezel bankszámla számmal, úgy kérjük, hogy írj 24 darab 6-os számot, tehát 66666666-66666666-66666666 legyen a válaszod a regisztráció ide vonatkozó kérdésére.

Alkalmazott taxis vagyok, és nem kaptam még meghívó e-mailt a munkaadómtól. Mit tegyek?
– Először is kérjük, hogy ellenőrizd a SPAM/Kéretlen/Levélszemét mappáidat, mert előfordulhat, hogy ide kerül a rendszerüzenetünk. Ilyen esetben engedélyezd a feladótól a levelek fogadását, így a továbbiakban már a beérkezett üzenetek mappába fogod kapni az értesítéseket. Amennyiben nem érkezett meghívó semelyik mappába, úgy kérjük, keresd a munkaadó vállalkozásod képviselőjét a meghívó kiküldése miatt.

Taxis regisztráció során milyen dátumot adjak meg a jogosítvány érvényességi idejénél?
– Fontos, hogy ne a jogosítvány kártya lejárati dátumát, hanem a B kategória érvényességi idejét jelöld meg! Figyelj oda, hogy a dátum formátum a jogosítványon fordítva szerepel, tehát NN-HH-ÉÉ. A kártyán tehát az első két szám a nap, a második két szám a hónap, az utolsó két szám pedig az év. A regisztráció során pedig év-hónap-nap sorrendben kérjük megadni az adatokat!

Taxi vezetői engedélyszámhoz milyen iratom számát írjam?
– A taxi vezetői vizsga az A4 méretű sárga okirat, melyet 5 évente meg kell újítani. Ennek a számát kérjük feltüntetni. Ez a szám megtalálható a taxis arcképes igazolványon is.

Taxi vezetői engedélyszám érvényessége rovatba milyen dátumot írjak?
– Az 5 évente megújítandó, A4 méretű sárga okirat érvényességi dátumát kérjük itt megadni. Ez a dátum megtalálható a taxis arcképes igazolványon is.

A regisztráció során az igények megjelölésénél olyat látok, hogy XL (5-6 fő). Melyiket jelöljem, ha 5 utast viszek csak?
– Ezt az igényt/vállalást egyelőre csak azok válasszák, akik 6 utast tudnak szállítani.

Elfelejtettem jelentkezni adategyeztetésre. Így is mehetek?
– Nem, adategyeztetésre, illetve segítséggel történő regisztrációra mindenképpen jelentkezni kell a diszpécserszolgálatnál URH rádión keresztül.