Akárcsak egy taxirendelés – Már online is igényelhetünk Telebuszt

Akárcsak egy taxirendelés – Már online is igényelhetünk Telebuszt
Megosztom

Már online is lehet igényelni a Telebusz szolgáltatást a www.telebusz.bkk.hu honlapon. Az online felület egyszerűbbé teszi a megrendelést és a lemondást is: regisztráció után pár kattintás az igénylés, a változtatás és a lemondás, a leggyakrabban igényelt útvonalak elérhetők a kedvencek menüpontban, és a járatok indulásáról figyelmeztető e-mailt is be lehet állítani.

Az eddigi telefonos igénylési lehetőség is megmarad, a járatigénylés szabályai nem változtak: indulás előtt legalább 30 perccel lehet igényelni a járatot, lemondani pedig az indulás előtt 15 percig lehet.

A Telebuszok csak előzetes utazási igény bejelentésekor közlekednek, a szolgáltatás egyik legfontosabb előnye, hogy ha nincsenek utasok, az autóbuszok nem terhelik feleslegesen a lakókörnyezetet.

Jelenleg a 65-ös, a 157-es, a 219-es, a 269-es, a 297-es, a 298-as és a 937-es buszok közlekednek részben vagy egészben telebuszként.

Nemcsak a BKK, hanem a MÁV-START is újítást vezetett be, ami az online felületeket érinti. December 13-tól az Elvira jegyvásárlási platform is frissült, ezért innentől kezdve a vonatjegyeket már az új online oldalon is meg tudjuk venni.

Forrás: promotions.hu