BKK sáv – reload

BKK sáv – reload
Megosztom

Korábban közreadtuk kollégánk levélváltását az illetékesekkel az értelmezhetetlen, a KRESZ-ben nem szereplő, valami elmehunyt agyából kipattant „BKK sáv” ügyében. Megkaptuk a további tájékoztatást egy email kíséretében. Ezt is közreadjuk, és továbbra is figyelemmel kísérjük a fejleményeket ennek az anomáliának a megoldásában. Köszönjük a kolléga töretlen küzdelmét.

Tisztelt Szerkesztőség!

Belekezdtem, végig is viszem. Nagy örömmel vettem, hogy megjelent Önöknél az általam felvetett probléma. Tájékoztatom Önöket a fejleményekről.

A sokadik levélváltás után, csak kinyögte az ITM illetékes előadója, hogy nincs olyan jogszabály (a KRESZ-ben) amely leírná a BKK fogalmát. Áldott emlékű Hofi Géza mondta, hogy Magyarországon a mutató ujj a legjobb munkaeszköz. Az illetékes – panaszommal együtt- a Budapest Főváros Kormányhivatalához irányított. Megjegyezném, hogy az ITM nem érezte fontosnak annak kivizsgálását, hogy hatáskörébe, felügyelete alá tartozó kérdésben tudomására jutott „ önálló jogalap nélküli kezdeményezést” kivizsgálja, megszüntesse.   Lelke rajta.

Megtettem amit javasoltak,  megkerestem Budapest Főváros Kormányhivatalát. A válaszról megint Hofi Géza jutott eszembe.
Az már tisztán látszik, hogy illetékes, felügyeleti szerv, hatáskörrel rendelkező hivatal bőven van hazánkban, olyan, amelyik intézkedik is – NINCS. Tologatnak, lökdösnek, időt húznak, de leginkább csak vakaróznak, mert határozott kiállástól és intézkedéstől félnek.

Tisztelettel:

Hajdu Mihály