Drog hatása alatt vezetett, kizárták a forgalomból a taxisofőrt

Drog hatása alatt vezetett, kizárták a forgalomból a taxisofőrt
Megosztom

Ha emlékeztek, nálunk bizony volt olyan, hogy drog hatása alatt vezetett a sofőr és halálos balesetet okozott. Szabadkán szerencsére megúszták az emberek, nem lett baleset a dologból, de a drog, akárcsak a pia, nem vicc.

A napi 16-18 órás munka hosszú távon nehezen bírható, a termelési kényszer, a járulékok, adók, a tagdíjak, a napi élet azonban belekényszeríti a taxist itthon is. Tudjuk, drog nem megoldás. Mindenki elmondja, ő bizony nem. Aztán mégis buknak ki ilyen esetek.

Pedig a drog nélkül is megbosszulja magát ez az életforma, igaz, majd csak évek, évtizedek múlva lesz hatása. És jobb bele sem gondolni, vajon hányan nyúlnak droghoz, hogy bírják a napi 16-18 órás, vagy még több munkát,hogy mindent ki tudjanak fizetni, hogy ne haljanak éhen.

A szabadkai rendőrök a Zombor felé vezető regionális úton tartottak közúti ellenőrzést pénteken este, amikor megállítottak egy Citroën márkájú taxit, melynek sofőrjéről kiderült, hogy kábítószer hatása alatt ült volán mögé.

A rendőrség közleménye szerint a taxist aznap este bent tartották a rendőrállomáson, a szabadkai szabálysértési bíróságon pedig feljelentést tesznek ellene.

Forrás: szabadmagyarszo.com