Találtuk, megosztjuk

Találtuk, megosztjuk
Megosztom

Nektek mi a véleményetek? Kellene lobbizni a mielőbbi oltásért? Azt tudjuk, hogy Metál papa „úr”csak a médiában haknizik és Mekk Elek pénzét költi, Horváth Pál „úr” leveleket írogat, Sapka pedig, mikor szembesült azzal, hogy a két év, melynek kivívásáért a mellét verte és érdemérmet várt, alig 500 autót érint, eltűnt.

Szóval, mondjátok, kell a lobbi az oltásért?

Mi jár a fejemben? Nos. Metál Zoltán Úr. Horváth Pál Úr. Sapi Úr. Önként kinevezett érdek képviselő Úr!Most lehet bizonyítani, kinek mekkora a befolyása ránk. Taxisokra.

Nézem az államtitkár Úr riportját az oltási terv alkalmazásáról. Kik, milyen sorrendben kapják meg.. Minden világos, csak azt nem tudom kihámozni, hogy mi, taxisok mikor kerülünk sorra. A sorok közt olvasva: vmikor a legvégén, a 19-59 korosztály között.

Az első hullámnál elszégyelltem magunkat, hogy elsőként bejelentve kaptunk adó kedvezményt. Hogy mennyire fognak minket még jobban utálni. (bizonyos taxisnak látszó rémisztő képződményekkel egy kalap alá véve)Aztán, azóta semmi.Most meg, utolsók leszünk az elsőkből. Nosza.

Pedig még mindig, megcsappant létszámmal, végsőkig kitartva, saját zsebből finanszírozva: köz szolgáltatunk. Viszünk munkába-munkából veszélyeztetett dolgozókat, kórházból kórházba legyengült immunrendszerű időseket, oltásból hazatérő orvosokat, nővéreket.És kormány tagokat, országgyűlési képviselőket, üzletembereket, művészeket…..Ez a feladatunk, munkánk. Természetes.

Az már nem annyira, hogy a Feleségem, aki 90 éves időseket ápol, enyhe asztmával, minden este békésen mellettem alszik.

Mi csak 4-5 ezren vagyunk. Taxisok. De a vírus exponenciális terjedésését figyelembe véve, a kis légköbméterrel, ahol szolgáltatunk, most miért vagyunk elfelejtve? Megspékelve egy brit mutánssal.

Egy szónak is száz a vége:Mi, mikor kerülünk sorra?Az Urak, mikor emelik fel szavukat, hogy oltakozzunk?

2 hetet adnék, utána, amennyiben nem történt változás, a tervben, tudom, tudjuk hová forduljunk. Itt a lehetőség bizonyítani, ki milyen súllyal képvisel minket ott ahol és amikor kell….