Különös szeánszok a hátsó ülésen… Bomlanak a nők a taxisnak állt Alekoszért

Különös szeánszok a hátsó ülésen… Bomlanak a nők a taxisnak állt Alekoszért
Megosztom

Többen is csak vele akarnak furikázni. Sőt, ennél talán többet is szeretnének…

Mint már megírtuk, taxisofőrnek állt Alekosz. Az egykori valóságszereplő nagyon jól kezdte az évet, sok fuvart elcsípett, amire meglehetősen egyedi módszere (beszereltetett egy cb-rádiót, hogy a forgalmazást hallgatva gyorsabban megérkezhessen a helyszínre) révén tett szert. Ez sokaknak szemet szúrt, folyamatosan kapta a fenyegető üzeneteke, ami után nem tagadja, kicsit megijedt. De verőlegények helyett telt idomú hölgyek keresték meg. többen is csak vele akarnak furikázni. Sőt, ennél talán többet is szeretnének… – árulta el a Ripostnak.

Stabil, visszajáró utasköröm van; többnyire nők. Teltebb nők! Van egy, akit mindennap, pontban délben, a BAH-csomópontnál kell felvennem, fel kell vinnem őt a Citadellára, mert a kocsiban, az én társaságomban szereti elfogyasztani az ebédjét. Ott eszik a hátsó ülésen minden áldott nap déltől egyig. Morzsázik” – mesélte Alekosz a lapnak a meghökkentő sztorit, ám ennél bizony forróbb történet is akadt.

Egy szintén nőies idomokkal megáldott utas ugyanis igencsak messzire merészkedett. Fittyet hányva arra, hogy Alekosz nemrég párra talált, elvitette magát a férfi érdi házába!

„Egy alkalommal, egy szintén teltebb nő nagyon meglepett! A Keleti pályaudvarhoz mentem érte, mert vidékről jött fel vonattal. Ahogy beült az autómba, az én saját érdi címet diktálta be. Én mondtam neki, hogy az az én címem, amire ő azt válaszolta, tudja. Vonzó egy nő volt, így hát gondoltam, mit bánom én. Hazahoztam és vendégül láttam, de egy idő után mennie kellett. Azóta se láttam” – ecsetelte Alekosz némi szomorúsággal a hangjában.

Persze könnyen lehet, hogy a szóban forgó hölgyek azért bátorodtak fel ennyire, mert Alekosz korábban egy diszkrét csókot ígért azoknak, akik vele utaznak, a felajánlás pedig egyből beindította a romantikára vágyó nők fantáziáját.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu