Robogó elé kanyarodott a Városligeti fasorban egy taxi

Robogó elé kanyarodott a Városligeti fasorban egy taxi
Megosztom

Durva baleset történt Budapesten a Városligeti fasornál. Egy taxis ugyanis a szervizútról kikanyarodott a főútra, ahol nekiütközött egy robogónak.

Elütötte a robogóst

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója szerint ma délután Budapesten, a Városligeti fasorban egy taxis kikanyarodott egy robogós elé, és összeütköztek.

Itt volt baleset

Párhuzamosan haladtak

A 400 köbcentis Suzuki robogót vezető, idősebb férfi a Lövölde tér felől érkezett, és a fasorban közlekedett a főúton. Vele párhuzamosan haladt a szervizúton ugyanabba az irányba a taxis.

Vissza akart fordulni

A taxit vezető középkorú férfi ott követte el a hibát, amikor körültekintés nélkül vissza akart fordulni a Lövölde tér felé. A szervizútról kikanyarodott a főútra, azonban pont akkor érkezett oda a robogós is.

Elsodorta a robogóst

Baleset a Városligeti fasorban – Forrás: Gombkötő Krisztián

Megsérült

Az ütközés következtében a robogós megsérült, de még tudott kommunikálni. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a szervizúton lehet közlekedni.

Nem tudta kikerülni a taxit

Baleset a Városligeti fasorban – Forrás: Gombkötő Krisztián

A Bécsi úton öt autó ütközött egymásnak

Mint megírtuk, tömegkarambol történt a 3. kerületben, a Bécsi úton, ahol egy váratlan fékezés miatt öt autó csúszott egymásba. A baleset azért következett be, mert a sor elején lévő autós befékezett, amire még időben tudott reagálni a mögötte haladó néhány kocsi, azonban a sor végén lévő kamion már nem tudott megállni, és belefutott az előtte álló autóba, így összetolva mindenkit.

Hárman megsérültek

Az ütközések következtében hárman sérültek meg. Egy személy súlyos, míg kettő könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Forrás: budapestkornyeke.hu; Kiemelt kép: A Városligeti fasorban történt baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián