Újabb közlemény a taxis demo kapcsán

Újabb közlemény a taxis demo kapcsán
Megosztom

Mivel több ezirányú üzenetet kaptunk, itt kívánjuk jelezni, hogy NEM A SÁRGALÁZ SZERVEZI A TÜNTETÉST, szóval az ezen hisztikézők megnyugodhatnak. A Sárgaláz változatlanul blog oldal, mely igyekszik mindenről hírt adni, amit a taxis szakmát érinti. Pont.

Ezen túlmenően hangot adunk azon véleményünknek, hogy hihetetlenül bájos, ahogy a részt venni szándékozók, azon aggódnak, mit szól a fuvarszervezőjük, ha ők részt vesznek, majd petárdákat lövöldöznek, amikor az engedélyezi. Már ez maga besírás. Felnőtt emberek engedélyt kérnek! Nevetséges és szánalmas.

Már csak azért is az, mert a Sárgaláz birtokában vannak dokumentumok, melyek bizonyítják, hogy a fuvarszervezők a taxisok tudta, beleegyezése és egyáltalán megkérdezése nélkül, a fejük felett hónapok óta tárgyalgatnak, állítólag tarifaemelésről, gyakorlatilag beadványaink tele vannak a BKK-t fényesre szopkodó, de a taxisok életet megnehezítő, szívatásukat minél jobban elősegítő intézkedésekre tett javaslatokkal. Már csak ezért is gratulálhatunk nekik, de hát ők a fotel mélyéből, a meleg irodából majd eldöntik, ti mennyit kereshettek az utcán, persze szigorúan csak azért, hogy aztán majd ők jól megemelhessék a tagdíjat/leadó százalékot.

Szóval még egyszer gratula nektek, és hajrá. Ha ügyesek vagytok, holnap kivívjátok, hogy a ti pénzetekről, a ti zsebetekről ti dönthessetek. Ha továbbra is nyuszik lesztek, majd tizenpár nagyagy, Mekk Elek és Metál vezetésével dönt a sorsotokról. Egyszer. Majd. Valamikor. Amikor ez nekik megéri.

Természetesen támogatjuk a demonstráció célját, és tudósítást is közölni fogunk róla. Valaki biztos küld képet, úgyis mindenkinél lesz telefon.