Kormányrendeletek káoszában

Kormányrendeletek káoszában
Megosztom

Egy ideje már nem rakjuk fel ide Horváth Pál, alias Fodesz ordibálós leveleit, mert sok újat nem tud írni, és retinaszaggató a helyesírás meg a stílus, de most kivételesen alánk dolgozott.

Előző cikkünkben kerestük a megfejtést, vajon mire gondolt a költő, pontosabban Kiss Ambrus főpolgármester helyettes, amikor valamiféle kormányrendeletre hivatkozott, nem csak a szerdai levél átadáson, de állítólag a sunyiban és sutyiban zajló tarifatárgyalásokon is, mivel rendeletszámot nem volt hajlandó sem mondani, sem leírni, se akkor, sem később.

Nos, esélyes, hogy kellőképpen összezavarodott, mert a Fodesz levelére ezt a választ küldte.

Most már csak az a kérdés, hogy vajon minden taxis hülye, köztük jogvégzett társaink is, vagy pedig a főpolgi helyettese úgy gondolja, hogy a taxisok a SZEMÉTszállító kategóriájába tartoznak, degradálva ezzel utasainkat. Érzitek a paradoxont? Amennyiben pedig kedves Ambrus úgy érzi, hogy a taxizás feladatait ők maguk látják el, ők üzemeltetik a fővárosi taxikat, akárcsak a szemétszállítást, akkor talán jövő héten vigyük be nekik szervíz-, minősítés-, tankolás és egyéb számláinkat, hogy fizessék is ki. Ha már….

És már csak egy kérdésünk van: itt mindenki hülye? Itt? Mindenki!

És még egy: ahova most ebben a pillanatban két nap után eljutottunk, a hátunk mögött, az állításuk szerint a mi érdekeinkért tárgyaló valakik, akik tudomással bírnak erről az anomáliáról már jó ideje, vajon mennyire álltak a sarkukra? Merthogy kommunikációjuk szerint semennyire, lapítottak, mint szar a fűben. Na, ennyire fontos nekik a tarifaemelés.