A taxizás vérszívói nem nyugszanak

A taxizás vérszívói nem nyugszanak
Megosztom

Egyébként várható volt. 😀 😀 😀 😀

Most kaptuk meg a mai tárgyalásokhoz kapcsolódó email váltást, mely dr. Rásó Hajnalka (BKK) tegnapi üzenetét követte.

Megszólalt fontossága teljes tudatában Reich Ádám, amit természetesen nem hagyhattak szó nélkül a szervezők. A mai napi tárgyalások előtt tehát a szervezők a transzparencia jegyében ezeket az emaileket is nyilvánosságra hozzák, a legutolsóra helyezve a hangsúlyt. A cél egy: kulturált, normális keretek között hatékony és gyors munkát végezni, amivel – úgy látszik – egyes főmuftik nem értenek egyet. Csak bízni lehet abban, hogy az egy óráig hátralevő pár órában már újabb agyament emailekkel nem kell foglalkozni.

Ha a kép nem lenne jól látható, itt a szöveg:

Kedves Kollégák!
Dr. Walter Katalinnal egyeztetve, nem csak az OTSZ/BKIK/FODESZ képviselői hanem ezen kívül minden taxitársaság 1 képviselője is részt vehet a holnapi megbeszélésen!

Reich Ádám
Főtaxi Zrt.
Budapest Taxi
reich.adam@fotaxi.hu

És itt is a szöveg:

Tisztelt „Kollégák”!
Az előzményi üzenetekre reagálva, a megadott határidőn (mai nap 10 óra) belül, ezúttal mindenki számára elérhetően válaszolunk! Az általunk képviselt személyszállító szolgáltatók megbízását élvezve nyilatkozzuk, hogy a mai, azaz 2022. március 01. napján 13 órai kezdettel meghirdetett összevont munkacsoportok megbeszélésen  Forgóné Czapp Bernadett (KATA egyéni vállalkozók), Sulyok Csaba (egyéni vállalkozók), Horacsek Róbert (munkavállaló szolgáltatók) vesznek részt.Az előzményi kommunikációban, meghívóban részünkre minden esetben többes számban voltak a közlések. Okkal, és joggal indultunk ki abból, hogy a közölt 50 fős tárgyalóban nem okoz akadályt a több éves gyakorlat szerinti létszám megjelenés.Hatékonyan kizárólag a most jelzett formában tudjuk elvégezni munkánkat, minden más a mi, és több száz taxis jogainak korlátozását jelenti. Ugyanakkor kiemelendőnek tartjuk megemlíteni, hogy az a tény. hogy a mai napon 3,5 hónap után végre érdemben is megkezdődhetnek a tárgyalások kizárólagosan a mi és a velünk együtt dolgozó taxisok közösen elért eredményének köszönhető. Köszönetet nem vártunk, de alapvető, tárgyalásokhoz való jogaink lábbal tiprását sem!
A már ismert beadványunkban leírtakat megismételve ezúton fejezzük ki gratulációnkat és mély elismeréssel adózunk a Főtaxi/BKIK képviseletében hatékony munkát kifejtő Reich Ádám részére, aki a tegnapi nap folyamán a mi munkamódszereinket alapul véve és elsajátítva hatékonyan és sikeresen előre tisztázta a BKK vezérigazgatójával a mai napi tárgyalások jogállását. Ugyanakkor reményeinket fejeznénk ki, hogy a mi hatékony munkánk kapcsán a mai nap folyamán érdemben is elkezdődhetnek a tárgyalások, és örömmel töltene el, ha végre valóban ezekre a tárgyalásokra koncentrálhatnánk már, a mindenki érdekével ellentétes f…..z méregetés helyett. Az elmúlt hetekben mindenki számára kétséget kizáróan bebizonyítottuk, hogy tudunk jogszerűen és hatékonyan dolgozni. Az ebben való korlátozásunkat elfogadni nem áll módunkban. A további értelmetlen feszültség-generálást a taxisok érdekeivel teljes mértékben szemben álló állásfoglalásnak fogjuk tekinteni. Hatékony, eredméynes és gyors munkát várunk.
Fentiek szíves tudomásul vételét előre is köszönjük.
Üdvözlettel:
Forgóné Czapp Bernadett, Horacsek Róbert, Sulyok Csaba