Gyorshír a mai „tarifa tárgyalásokról”

Gyorshír a mai „tarifa tárgyalásokról”
Megosztom

Gyors információkat kaptunk a mai napra már lezárult tarifa tárgyalásokról, este kapunk bővebb infót, ha sikerül átgondolniuk a résztvevőknek, és feldolgozni a traumát, és azt, hogy volt pofájuk így és ilyen módon végigvinni ezt a szarkupachoz hasonlító, tárgyalásnak nehezen csúfolható valamit.

Robi üzeni: eljutott odáig, hogy nem találja a szavakat.

  1. Ez minden volt, csak tarifatárgyalás nem.
  2. A City taxin kívül kizárólag mi adtunk be tarifa javaslatot, valamint HP valamiféle alá nem támasztott számokat, hogy az legyen és kész, de ezt nem tudták komolyan venni (már ha jól lehetett értelmezni ezt a katyvaszt).
  3. Leszarják a tarifát, a zöldítés a témájuk, azon lovagolnak, hogy ha lejár a kocsik életkora, csak zöldet lehet venni.
  4. A tarifaemelést úgy képzelik el – némi petting hatására mégis – csomagban, hogy majd valamikor, még ők sem tudják, mikor, a zöld csomag részeként a dízelek kitiltásra kerülnek szerintük, és majd a modern autókkal együtt lesz valamiféle tarifaemelés. Egyszer. Majd. Arra, hogy ebből mikor lehet tarifaemelés ezzel a tárgyalási módszerrel és stratégiával, még akkor sem tudnak nyilatkozni, ha középkori inkvizíciós módszerrel kínozzák meg.
  5. A résztvevők mindegyike felháborodott ezen, pontosabban taxis oldalról mindenki, míg a politikai vízfejek szkeptikus nyugalommal ültek.
  6. Robira bébiszittert ültettek, aki végig őrizte, azóta sem érti, miért fostak ennyire tőle.