Valahol volt ő is…

Valahol volt ő is…
Megosztom

…csak mire hazaért, elfelejtette, hogy hol.

Szerencsétlen HP gyors reagálású hadtestként a híg velőig benyalt a BKK-nak, a fuvarszervezőknek és persze a fővárosnak. Végig nyavalyogta a megbeszélését, semmi nem volt jó neki, rendre kellett utasítani (megjegyzem, teljes joggal), hogy maradjon csendben, mert harsogó suttogása és reklamációi miatt nem lehetett érteni az aktuális felszólaló beszédét, majd ezek után felszop mindenkit. Ismét. Parádés!

Összes ténykedése, ámokfutása és minden lázálomban végrehajtott kirohanása hatását egy kommentelő fogalmazta meg jól: „Szerintem Pali ha nem lennél ott többet segítenél. Hiteltelen vagy mindenki előtt”.

Pedig kivételesen még jó meglátása is volt, csak nehezen viselte, hogy szófosásai miatt nehezen hagyták szóhoz jutni. Irományában, a szokásos ordibáló nagybetűkkel ezt is sérelmezi.

Vélhetőleg a taxisok valós képviselői és a vízfejű nagyagyak tehát feltehetőleg nem ugyanazon a megbeszélésének voltak, mint ő, merthogy valahogy másként emlékeznek az eseményekre. Persze gyanítható, hogy a sértődöttsége íratta vele ezeket a sorokat, hiszen fércművét értékelhetetlennek tartották, hiszen az odavetett számok azért nem igazán tárgyalási alapok.

Azt pedig, hogy Robi volt olyan bátor és mellé ült le, még nem kell félreértelmezni. Ezúton is üzeni, hogy bár tényszerűen ő volt a tüntetések szóvivője, de akármennyire is szeretné az öreg, nem ő a Sárgaláz prominense, és egyetlen percig sem vélelmezte, hogy a napok óta fenyegetéseket üzengető fuvarkufári kör, valamint a begrízelő BKK egy agg szellemi toprongyot bízna meg az ő bébiszittelésével. Volt viszont egy kedves úriember, aki Robit még a vécébe is elkísérte, a liftben őrizte és a kapuig kísérte, melyen való kilépése után a férfiú szívéről hallható göröngyök, vagyis inkább sziklák estek le.

Akármennyire is ordibálja HP, hogy hazugság, sajnos bizonyítani tudjuk, hogy nem, nem az, amit Robi üzent az utolsó szóig igaz. Tényszerű, hogy a City taxin és a Robiék által képviselt taxis önszerveződésen kívül az égegyadta világon senki nem adott be értékelhető tarifa javaslatot, ellenben a taxisok még alaposabb sanyargatására és ellenőrzésére vonatkozóan igen sok mindent.

Annak ellenére, hogy a BKK és a főváros vezetése nem partner egyelőre a tarifaemelésben, és a résztvevő taxisok kérték, hogy csütörtöki, hivatali vízfejek nélkül tartott szűk körű egyeztetésük eredménye(ssége) csak UTÁNA legyen nyilvános, ezt is sikerült a vén majomnak elfejtenie és világgá kürtölnie, mintha ez valami általa elért eredmény lenne. Itt is jelezzük, hogy nem, nem az, és örüljön, hogy egyáltalán ott lehet.

Az már csak mellékes és halk megjegyzés, hogy a szerencsétlen megint a kilónyi paksamétájával érkezett, és rendre bizonygatni akarta kétezer tagját, de erre sem volt vevő senki.

A legjobb lenne, ha örülne, hogy ott ülhet még imádott BKK-ja, BKIK-ja, fuvarszervezői körében, és hálát adna a sorsnak, hogy működését – még – senki nem vizsgálja hivatalos szinten.