Videón, ahogy elüti a haragosát egy taxis Pesterzsébeten

Videón, ahogy elüti a haragosát egy taxis Pesterzsébeten
Megosztom

A nyomozók az elkövetőt súlyos testi sértés bűntett kísérletével gyanúsították meg, valamint kezdeményezték a letartóztatását.

Súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják a rendőrök azt a szigetszentmiklósi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy el akarta ütni a haragosát Pesterzsébeten. A BRFK tájékoztatása gyanúsítása szerint L. Márió május 3-án fél tíz körül a Kossuth Lajos utcán az autójával közlekedve ráhúzta a kormányt egy gyalogos férfira, akit elsodort.

A 30 éves taxit vezető férfi ezután lassított, majd elhajtott a helyszínről. Az elütött férfi könnyű sérülésekkel megúszta az esetet. A kerületi rendőrök azonosították az autó vezetőjét, ám L. Márió még az elfogása előtt önként megjelent a kapitányságon.

A nyomozók a férfit súlyos testi sértés bűntett kísérletével gyanúsították meg, valamint kezdeményezték a letartóztatását: a bíróság bűnügyi felügyeletbe tette a terheltet. L. Márió a vallomásában azt mondta, attól tartott, hogy a férfi megtámadja őt, de sérülést nem akart​ neki okozni.

Forrás: mandiner.hu