Vecsésen fogták el a pancser autótolvajt – videó

Vecsésen fogták el a pancser autótolvajt – videó
Megosztom

Egy Dunaharasztiban élő férfi Budapesten feltört két autót, amelyek közül az egyiket el is lopta egy motorral együtt. Egy taxit is megpróbált feltörni. Az ablakot egy kővel akarta betörni, ami visszapattant az arcába, így ez már nem sikerült neki.

Egy biztonsági kamera rögzítette, ahogy egy férfi február 18-án Rákosmentén egy terméskővel be akarja törni egy parkoló taxi ablakát. A kő visszapattant az üvegről és nekicsapódott a férfi arcának. Talán ennek köszönhető, de végül nem sikerült kinyitnia a taxit. 

A nyomozók elemezték a felvételt, így sikerült rájönniük, hogy a 30 éves F. Gábor próbálkozhatott feltörni a kocsit, aki még azon az éjjel a XVIII. kerületből ellopott egy motort és egy autót, és két másik kocsit feltört, amelyekből  masszázságyat, rádiót és egy bárszéket is magával vitt. Az ellopott motort megtalálták. A férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki. A kocsifeltörőt végül Vecsésen fogták el, akit lopás miatt hallgattak ki. F. Gábor nem tett érdemi vallomást, sőt, a felvétel ellenére mindent tagadott. A rendőrök javasolták a letartóztatását, amit a bíróság el is rendelt.

Forrás: origo.hu