Benézte az elsőbbségadó táblát az idős asszony, a taxi motorháztetjén találta magát: a sárga autóban ülő utas a parkolón keresztül futott a repülőgépéhez

Benézte az elsőbbségadó táblát az idős asszony, a  taxi motorháztetjén találta magát: a sárga autóban ülő utas a parkolón  keresztül futott a repülőgépéhez
Megosztom

Két autó karambolózott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnél. Egy idős asszony benézte az elsőbbségadás táblát, autójával egy taxi motorháztetején találta magát.

Egy Toyota Prius karambolózott

Pénteken késő délelőtt egy Toyota Prius típusú személygépkocsi a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér előtt található Nemzetközi Postakicserélő felől érkezve keresztül szeretett volna hajtani a reptérre bevezető úton, hogy a szálloda előtt elhaladva, majd balra fordulva Budapest felé tudja folytatni útját – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

Az egyik jármű az oldalára borult az ütközést követően Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljánál.

A Katasztrófavédelem közlése szerint három gépkocsi ütközött össze a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljánál. Az ütközés következtében az egyik jármű a másik kocsira került, a harmadik autó az oldalára borult. A reptéri tűzoltók mellett a fővárosból is érkeztek hivatásos egységek a balesethez, megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A vétkes jármű a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér előtti Nemzetközi Postakicserélő felől érkezve keresztül szeretett volna hajtani a reptéri felé bevezető úton annak érdekében, hogy a szálloda előtt elhaladva, majd balra fordulva a ferihegyi gyorsforgalmin tudja útját folytatni, de vélhetően nem vette észre az másik érkező autót és a taxi oldalának ütközött – írja a Baleset-Info.hu.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy figyelmetlen autós a taxi motorháztetején landolt. Az autóban egy idős házaspár utazott, a jobb első ülésen utazó férfit a tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki. A taxiban a sofőrön kívül egy utas tartózkodott, akinek néhány perce volt a gépe indulásáig, így sietve távozott a helyszínről.

Helyszíni felvétel

Fotó: BudaPestkkörnyeke.hu

Forrás: kekvillogo.hu és blikk.hu