Az összes létező sávot megkerülve, határozott manőverrel került jobbra a csepeli taxis

Az összes létező sávot megkerülve, határozott manőverrel került jobbra a csepeli taxis
Megosztom

Természetesen a piros lámpánál várakozó autósok szeme láttára, mert látszólag nagyon sietős volt.

A Bp-i Autósok Közössége újabb gyöngyszemmel érkezett YouTube-csatornáján, ezúttal pedig egy rendkívül merész taxis esetét láthatjuk egy olvasó jóvoltából. Csepelen járunk a Weiss Manfréd úton, ahol egy taxis szemmel láthatóan annyira sietett, hogy a közlekedési szabályokra való tekintet nélkül közlekedett.

A videón is látható, hogy a jobbra kanyarodó sáv foglalt, de a felvételen az is látszik, ahogy egy taxis “kolléga” is várja türelmesen, hogy egyenesen tovább haladhasson.

Az autósok alapvetően megállnak a piros lámpánál, ám ez a taxis inkább egy elképesztő manőverhez folyamodott, hogy jobbra kanyarodhasson.

A lenti felvételen feltűnik egy Toyota Prius taxi, sofőrjének pedig jól láthatóan nem olcsó az ideje: az összes létező sávot megkerüli – mindezt a szembe jövő sávok egyikén, majd egy határozott manőverrel, a gyalogátkelőn keresztül elkanyarodik jobbra, a piros lámpánál veszteglő autósok szeme láttára.

Jobbra akart kanyarodni egy taxis Csepelen, de mivel szabályosan nem tudott, talált egy kerülőutat.

A Bpiautosok.hu olvasója Csepelen, a Weiss Manfréd úton rögzítette egy taxis szabálytalan manőverét. A Toyota Prius sofőrje jobbra akart fordulni, de a kanyarodósáv éppen foglalt volt. Nem jött zavarba, az összes sávot megkerülve talált egy megoldást.

Forrás: liner.hu