Levél a Boltnak

Levél a Boltnak
Megosztom

Levelet kapott szerkesztőségünk azzal, hogy közöljük, amennyiben arra érdemesnek tartjuk. A hozzájárulás természetesen a birtokunkban van, mielőtt valamelyik IQ erős BKK jogász bedurcizna. Természetesen, tiszteletben tartva a szólásszabadságot, közöljük, sőt,teljes mellszélességgel várjuk a Bolt válaszát, amit szintén vágyunk közzétenni.

 

Tisztelt BOLT Vezetősége!

 

Itt keresem meg Önöket, mert talán a nyilvánosság ereje oda tud hatni, hogy választ adjanak egy egyszerű taxisnak néhány kérdésére.

Előre bocsájtom, hogy természetesen szívesen venném azt, hogy ha a Sárgalázban megjelent cikkek tartalmát – Önökre nézve tett megállapításait cáfolnák – de addig ameddig ez nem történik meg, úgy kell tekintenem, hogy azok teljes egészében megfelelnek a valóságnak. Azt nem is feltételezem, hogy ezt a taxizással foglalkozó vezető hírportált nem olvassák, mivel ezzel még mélyebbre süllyednének szememben, tudatlanságukban.

A kérdések:

–       Megfelel-e az az állítás az igazságnak, hogy a már megegyezés előtt álló 19 % -os emelést a BOLT képviselője fúrta meg az Önkormányzati tárgyaláson. Ha ez így igaz, akkor miért nem kereste a kapcsolatot a BOLT vezetősége a többi társasággal a maga 1500 partnere és saját maga érdekében a közös álláspontot kialakítva.

–       Megfelel-e az igazságnak az, hogy a BOLT Vezetősége által javasolt 10%-os emelés illetve emelési javaslatot fogadta el az Önkormányzat képviselője és küldte a közgyűlés elé elfogadásra – minden más szereplő ellenében.

–       Az ártatlanság vélelmét figyelembe véve és a gazdasági érdekeiket szem előtt tartva legyenek szívesek észszerű és számomra egyszerű taxis számára is érthető módon megindokolni azt, hogy a „ Profitorientált, piacvezető cég” milyen okból mond, mondott le 9 %-os bevétel növekedésről. A világ minden részén ezt követően a vállalkozás tulajdonosai – megfelelő indoklás hiányában – lefejeznék a cégvezetést. Kérdezem történt-e ilyen jellegű vezetőváltás a BOLT-nál.

–       Legyenek szívesek arra is választ adni, hogy ha és amennyiben erre a 9 %-os bevétel emelkedésre nem tartanak, tartottak igényt – feltételezem ezt a bevételt a munkájukhoz viszonyítva már Önök is szemérmetlenül soknak tartották – akkor ezt a kegyet miért nem teszik meg szerződött partnereik felé is és miért nem alkalmazzák az Európában a BOLT által bevezetett átlagosan 10 – 15 %-os rendszerhasználati díjat?

–       Gondolom büntetőjogi kategória lenne az önkormányzati vezető politikusokkal és pártokkal tartott kapcsolatuk valós alapjait elárulni, de – az itt olvasható cikkek alapján – legyenek szívesek nyilatkozni arról, hogy miért történt ez, miért történt így?

Köszönettel:

H Mihály