NYÍLT LEVÉL METÁL ZOLTÁN ÚRNAK!

NYÍLT LEVÉL METÁL ZOLTÁN ÚRNAK!
Megosztom

Horváth Pál (Fodesz) nyílt levelet írt Metál Zoltánnak a szégyenteljes Partizános szereplése okán. A levelet változtatások nélkül, szó szerint közöljük.

Azt pedig már csak nagyon halkan merjük megkérdezni, vajon Metál úr tudta-e, ki az a Gulyás Marci, akinek a műsorába ellátogatott, és ahol a hülyeségeit szórta?

Tudta-e róla, hogy Gulyást a Humán Platform egyesület indulásakor a Krétakör Alapítvány vezetőjeként tartotta el Soros György alapítványa, az OSF és a Norvég Alap; utóbbi 2014-ben például már 22,3 millió forinttal ? Tudta-e, hogy a híres-hírhedt szerb anarchista, Szrgya Popovics, az ismert gyűlölet- és felforgatás-szakértő, a színes forradalmak Che Guevarája, aki már profi, hiszen elv helyett pénzért csinálja, cége is van rá, Gulyás Marcika meghívására érkezett pár éve Budapestre, ahol népszerűsítette felforgató elveit és árulta a Göncöl kiadó gondozásában megjelent, „Útmutató a forradalomhoz” című remekművét. Arról már ne is ejtsünk bővebben szót, hogy Gulyás Márton Norvég Alapból létrehozott platformjára gyűjti a pénzt a Tanítanék Mozgalom a jelenlegi sztrájkok és tüntetések kapcsán. A Tanítanék Mozgalomhoz érkező adományokat ugyanis a Humán Platform Egyesület gyűjti és kezeli, az adományozóktól pedig többek között olyan személyes adatokat kérnek, mint a bankkártyaszám, a kártya lejárati éve és hónapja, valamint a lakcím és az e-mail-elérhetőség.

Na, ehhez az emberhez ment el haknizni hős Metálunk, aki utána képes rezzenéstelen arccal a kormány elé is odaállni. De jöjjön Horváth Pál levele, ami ennél sokkal inkább szakmai kérdéseket feszeget.

 

Sokáig gondolkodtam, megtegyem, vagy ne tegyem, de sokadszorra meghallgatva a “PARTIZÁN” Metál Zoltánnal folytatott riportját, úgy döntöttem lesz, ami lesz, meg kell tennem.

Egyrészről a borzalmasan sok tárgybeli, időbeli tévelygése miatt, másrészről a sok-sok nagyszerű ember elődjeinek semmibevétele miatt. Nos nézzük csak: 1982-ben január elején engedték meg a MASZEK TAXIS világot, a FŐVÁROSI TANÁCS engedélyezési procedúrája következtében válhatott valaki MASZEK TAXISSÁ! Valóban nem volt még taxióra, csak ár tábla kötelezettség volt, ám év vége felé elkezdték a HALLE típusú taxiórákat beszerezni, beépíteni! Majd már 1983-ban a RASE taxiórák is megjelentek, és így mindenki felszerelkezett!

A hőskor a maszek világ első taxisa, egy vidéki taxis volt, ám a budapesti maszek taxisok: Fenyvesi Jenő, Czainkó Zoltán, Czandler György és PINTÉR ATTILA voltak. Nemsokára, még 1982-ben megalakult a CITY TAXI, majd a BUDATAXI is. (a TAXI SZÁM kiadók meg a RÉSZEG TESTVÉREK az ő konyhájukban!)

Kedves Metál Zoli, sokáig védtelek, sokáig csak ámulva, bámulva figyeltem az egyre több és több tárgyi tévelygésedet, a mindent is elfogadó, lobbiérdeket követő magatartásodat. A minden médiában való tündöklésedet, mindig tudtam és láttam, hogy nagyon tetszik, hogy benne lehetsz a TV-ben! Addig nem is volt baj, addig nem is lehet baj, amíg csak a saját tekintélyedet romboltad, rombolod le. Ám ezt az utolsó hebegésedet-habogásodat, ténybeli, és tárgybeli tévelygéseidet már nem tudom és nem szabad figyelmen kívül hagyni!

Sokszor, sokan kértek meg rá, ne nyilatkozz a “LEGNAGYOBB, A LEGTÁMOGATOTTABB, A LEGTÖBB TAGGAL RENDELKEZŐ, A LEGOKOSABB, A LEGJOBB ÉRDEKÉRVÉNYESÍTŐ “szerepkörben, mert mindez NEM IGAZ!

1: NEM VAGY ORSZÁGOS! Még Budapesten is csak 56-tagod van, sajnos ebből páran már nincsenek közöttünk!

2: Nem lehet belépni hozzád, nincs felvétel, mert ha lenne, az első közgyűlésen nem maradnál elnök!

3: Mint olvasható, “külső anyagi támogatód is van“, a droszt híreket nem emelem ide be, ezt neked kell magadban lerendezni.

4:Mind ezekért aztán, mint tagdíjjal rendelkező “érdekvédő” KÖZGYŰLÉST sem hívsz össze, hiszen erre a rendeletek köteleznek! Így hibásan, azaz törvénytelenül használod az OTSZ nevet és törvénytelenül adod ki magadat a LEGNAGYOBB ORSZÁGOS ÉRDEKVÉDŐNEK.

5: Annyi fáradságot sem veszel, hogy a tárgykör, amiben fellépsz, előzetesen körbejárd, hogy ne járj úgy, mint a PARTIZÁN riport alatt!

6: Többször, többen, főleg TAXISOK kértek szóban, írásban, tacepaókon, hagyjál fel ezzel a dologgal, nem teszed. Akkor is, azért is szembe mész az árral! A lobbitársaidnak tetszik, mert a te képedet dugják oda rúgófalnak, így testeddel véded őket.

7: Eddig csak nevettünk, néha bosszankodtunk rajtad, ám most elszakadt a cérna a sok -sok tévedésen, tudatlanságon, a múlton való ismeretlenséged felháborított!

Nyomatékosan felhívom figyelmedet: vagy tedd rendbe a szénádat, vagy hagyd abba az országos tévelygéseidet, tudod, nem mindenkit érdekel, hogy benne van-e a tv-ben, inkább már csak az, hogy hatóságilag ne húzzák le tovább a taxisokat, mert rossz világot élünk, azt a kevés pénzecskét, amiért 12-16 órát seggel a kocsijában, távol a családjától, azt haza szeretné vinni!

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy ennyire nyilvánosan elhatárolódnak valakitől, pedig voltak elődeid: SIMON D LÁSZLÓ avagy DARÁZS DERÉK, vagy olyan ”érdekképviselő“, aki a tagdíjat elgépezte. Róluk nem szólt egy közel 1000-fős Facebook csoport tiltakozása! (igaz, akkor még nem volt ilyen).

Sokan hívtak fel, sokan küldték el nekem ezt a “PARTIZÁNOS” riportodat, kérdezvén, ehhez én mit szólok? Én azt kérem: VAGY HAGYD ABBA, VAGY TEDD RENDBE SZÖVETSÉGEDET, TEDD TÖRVÉNYESSÉ, ÉS OLVASD EL, MEMORIZÁLD HIVATÁSOD (nem SZAKMA!) MÚLTJÁT 1982-TŐL, és aztán folytasd a TV-s szerepléseidet, mert a jelenlegi helyzetben többet ártasz, mint használsz! Ezt pedig most már én is, mint a taxisok nagy százaléka (a többsége) elutasítja! hp

( a folyamatos beszédre mekegések-makogások , őőőő-zések helyett a szép beszéd tanulható! Akár szakember bevonásával is! ) Több adalék a TAXISOK VILÁGÁBAN hozzá olvasható !