Kinek mi a fontos?

Kinek mi a fontos?
Megosztom

Kicsit forrnak az indulatok egy folyamatban lévő NAV vizsgálat és az ehhez kapcsolódó tarifa- és egyéb rendeletmódosítások miatt.

Azt mondjuk, állj! Álljunk meg egy pillanatra, vegyen mindenki egy nagy levegőt!

A szír és török katasztrófa kapcsán vegyetek példát a szinte azonnal a helyszínre érkező mentőcsapatoktól. Ez a példaértékű összefogás, és segítség. Nem, nem az egymás marása, a másikra mutogatás, a kinek a fűje zöldebb.

Ám felmerül pár kérdés is. A nemrég még Kijevben haknizó Karácsony FŐpolgármester úr és népi zenekara valahogy még nem szólalt meg. Nem kezdtek nyilatkozni, részvétet kifejezni, segítséget nyújtani, akár csak egy gyűjtés formájában végképp nem. Pedig ők képviselik mindenben is a nagyon szociálisan érzékeny oldalt.

Azt javasoljuk, eddigi hagyományainknak megfelelően amit lehet és tudunk segíteni, mi is tegyük meg.

Felvesszük a kapcsolatot a megfelelő szervezetekkel, és felajánljuk a fővárosi taxisok segítséget a mentőcsapatok, eszközeik szállításában. Ugyanis egyszer valamikor hazafognak jönni. Fáradtan, elgyötörten, de büszkén! Segítsünk nekik, ha igény van rá. Várjuk a Tarifaemelés viber csoportban sofőrök jelentkezését, egy – egy fuvar elvégzésére, illetve gyűjtőpontokat szervezünk, hogy a követségre ne egyesével, egy-egy kis csomaggal kelljen rohangálni. Aki tud és akar, a hétvégén tud adományt hozni, keressétek azokat, akik a taxis Mikulást is gyűjtötték.

Mutassuk meg ismét, ha kell a taxis is ott van ahol szükség lehet rá. Aztán vagy kellünk, vagy nem, ez helyzetfüggő. Megölni egymást ráértek utána is.