Minden mindennel összefügg?

Minden mindennel összefügg?
Megosztom

Mint ismert, külföldről hazánkba érkezett szélsőbaloldali, anarchista antifák véresre vertek több embert, egyes hírek szerint késelés is volt. Minden esetben hatan-heten, hátulról támadtak az áldozatokra. Birtokunkban vannak képek az áldozatokról, de nem szeretnétek látni őket. A vipera, a lefogott áldozatokra záporozó rúgások és az ipari méretű könnygáz gyalázatos állapotba juttatta őket.

Egyes hírek Jámbor András, baloldali parlamenti képviselő, a fővárosi vezetés elvtársa Szikra mozgalmának szervezésében érkeztek az USA-ban egyébként terrorszervezetnek nyilvánított antifa német, cseh, francia, görög és egyéb nemzetiségű tagjai egy kis rendbontásra és balhéra hazánkba.

Na, ebből a hordából jó párat a mai tüntetésükön és utána elkaptak a rendőrök, közülük páran a videón látható, taxinak látszó tárggyal utaztak.

A videón jól látszik, hogy az első ajtón semmiféle pajzsmatrica nincs, bár az nem látszik, hogy sárga vagy fehér volt-e a rendszáma. Nem kizárt, hogy újabb illegális játékossal van dolgunk. Azt pedig nagyon halkan tesszük mellé, hogy tavaly a Főpolgármesteri Hivatal írásban vállalta az illegálisok ellenőrzésének darabszám növelését. Dr.(?) Rásó már akkor közölte, hogy ő nem tudja ellenőrizni őket. Mert csak. Holott pontosan tudjuk, hogy pár éve némi szervező munkával ez még ment neki. Vajon mi történhetett azóta? Olybá tűnik, hogy egyre sűrűbben botlunk bele a nevébe, szinte már közvetlen a munkakapcsolat. Ebből adódóan, szeretetteljes közvetlen is lehet a hangnem. Hajni! Jól van, jó lesz ez így?