Rabszolgák! Rabszolgáljatok!

Rabszolgák! Rabszolgáljatok!
Megosztom

Idézzük az eszakihirnök.com cikkét:

Miskolc. Mindössze 290 Ft/km díjon utazhatunk BOLT taxival

Árcsökkenési kampányt indít Miskolcon a BOLT. Az utasok az év végéig mindössze 290 Ft/km díjon utazhatnak a városban, BOLT taxival.

Vannak olyan helyzetek, amikor arra van szükség, hogy egyszerűen, gyorsan és biztonságban érjünk el A pontból B pontba. A BOLT ehhez szeretne hozzájárulni Miskolc területén, hogy a taxizás ne kiváltság vagy luxus legyen, hanem segítség, így árcsökkenési kampányba kezdett: év végéig kilométerenként a legalacsonyabb tarifán, mindössze 290 Ft-os díjjal utazhatnak a helyi lakosok – áll a cég közleményében.

A szolgáltató kiemelt célja, hogy hatékony, minőségi és megfizethető szolgáltatást nyújtson a fővárosban és a vidéki régiókban egyaránt.

A Budapesten piacvezető és vidéken is folyamatosan terjeszkedő vállalat már jól ismert, és számos előnyt kínál. Az applikáción keresztül az felhasználok egyszerűen, néhány kattintással és gyorsan rendelhetnek taxit. A sofőrök megbízhatók, barátságos hozzáállásukról ismertek, akik figyelembe veszik utasuk igényeit, így akár kedvenc útvonalaikat is.

A csökkentett ár 2023 év végéig érvényes a miskolci régióban.

Azt pedig már mi kérdezzük, nem lehetne-e, hogy esetleg a taxis fizet az utasnak, hogy beül a kocsijába és elviheti őt egyik helyről a másikra? Nem lehetne-e, hogy még inkább az amúgy is kritikán aluli tömegközlekedés szintje alá süllyesszük a taxizást? Csak mutatjuk a miskolci tömegközlekedés jegyárait. Azt pedig már csak nagyon halkan jegyezzük meg, hogy a tavalyi tarifatárgyalások során bemutatott listák alapján minden vidéki városban magasabb tarifák voltak, mint Budapesten. Úgy látszik, a Boltnak köszönhetően ez a trend is megfordult.

Rabszolgák, rabszolgáljatok, ha beledöglötök is.