Az ülőmunka miatt komoly merevedési problémáim vannak

Az ülőmunka miatt komoly merevedési problémáim vannak
Megosztom

Na, erre mondják, hogy „too much information”. Gyaníthatóan a mai az a nap, amikor a női taxisofőrök (és egyéb fuvaros hölgyek) igencsak elkezdtek örülni, hogy nők, mivel így nem tudnak a merevedési problémáikon röhögni a Boltos (és egyéb) kollégák, bár tényszerű, hogy a brazil gépsor esetében a kocsiban ücsörgés volt életük legrövidebb ücsörgése. Azért kezdjenek kissé félni a hölgyek, mert  annyira uborkaszezon van, hogy ezek a díjnyertes firkászok felkúsznak a méhükbe és körülnéznek. Pedig gyaníthatóan a ritka, de normális taxisnak a taxizás leginkább az agyában okozott súlyos elváltozásokat, mert el kellett viselnie a sok világtalant, így naponta égnek ki az agysejtjeik.

Na, mindegy. Gratulálunk a 24.hu veretes cikkéhez és riportjához. Most már impotensek is a taxisok. Van még lejjebb, uraim?

 

A férfiak közel fele élete során legalább egyszer találkozik a prosztatagyulladás tüneteivel. A krónikus bakteriális prosztatagyulladás a leggyakoribb oka férfiak visszatérő alsó húgyúti fertőzésének. A prosztata gyulladását krónikusnak tekintjük, amennyiben a tünetek, panaszok legalább 3 hónapja fennállnak. Ebben a videóban, két taxisofőrt és fuvarost kérdeztünk meg arról, hogy milyen testi tüneteik vannak a hosszú ideje folytatott ülőmunka miatt. A tünetek melyekről beszámolnak, megegyeznek a prosztata gyulladás tüneteivel. A válaszadó férfiak 35-40 év körüliek.
És a videót itt tudjátok megnézni. Nincs az az isten, hogy ide feltöltsük:
ITTTTTTTACSODA