A Taxi Plusz sofőrjeinek hála már úton vannak a Rotary ajándékai a családokhoz

A Taxi Plusz sofőrjeinek hála már úton vannak a Rotary ajándékai a családokhoz
Megosztom

Az ünnepi szezonban, amikor a szeretet és az összetartozás különösen hangsúlyos, a Szegedi Rotary Club és a Taxi Plusz együttműködése megható példája a város erejének és az önzetlen segítségnyújtásnak. A Taxi Plusz legújabb videójában a szegedi taxisok nemcsak az adventi vásárt látogatták meg, hanem a Szeged365 Family kedvenc helyszínét, a Klauzál teret is, ahol Elekes Zoltán, a Szent-Györgyi Albert Rotary Club vezetője várta őket.

Zoltán bemutatta a Rotary Club adventi készülődését, amelynek során 23 nap alatt közel 30 családnak teszik szebbé a karácsonyát. A Taxi Plusz csapata már évek óta támogatja az ajándékok kihordását és szállítását, és a mai nap ismét nekiindultak, hogy eljuttassák azokat azokhoz, akiknek ez a segítség a leginkább szükséges.

Az összefogás és segítségnyújtás szellemében a Szeged365 szerkesztősége is kiemelten fontosnak tartja, hogy minden gyermeknek szép, békés és meghitt karácsonya legyen. Azoknak a szegedi családoknak, akiknek segítségre van szükségük, a Rotary és a Taxi Plusz közös erővel teremt örömteli pillanatokat az ünnepi időszakban.

Hatalmas pacsi és köszönet minden szegedi nevében a Taxi Plusznak és a Szent-Györgyi Albert Rotary Clubnak!

(szeged365.hu)