Tik-Tok sztárrá avanzsált bűnözők….

Tik-Tok sztárrá avanzsált bűnözők….
Megosztom

Újabb cikket találtunk a polkorrekt.com oldalon. Bár nem taxizás a téma, de vannak benne a taxisok körében igen jól ismert nevek. Ezek után csak csendben kérdezzük: ezeket véditek?

 

…..avagy mindenki nagy és szép, de azért…… kiket is követnek gyermekeink?
Cikksorozatunkat a pesti éjszakáról folytatjuk, csak most nem a taxisok mesélnek, hanem megnézzük, amikor a Tik-Tok sztárok adnak tanácsokat gyerekeinknek. Megvizsgáljuk, hova süllyedt egykor szép fővárosunk.

Nagy divat Tik-Tok „sztárnak” lenni. Már írtunk cikket a pesti taxizásról itt, itt és itt, annak a város éjszakai életével összefüggő részeiről, legújabb cikkünkben pedig pár fénykép után kezdjük boncolgatni az összefüggéseket, lehetséges rendőrségi és politikai kapcsolatokat.

Legelőször is nézzünk meg pár fényképet.

A képen balról jobbra az első helyen Sándor László, az RTL Cápák közt című műsorából ismert vállalkozó, aki tiniket kísér és óv a szórakozóhelyeken, negyedikként pedig Rugós Beke, aki a Kozma utcai börtönnél a gyilkosok mellett érvelt, megzavarva egy ott hivatalos bejelentéssel és engedéllyel rendelkező tüntetést.

A kép jobb oldalán a sokak által ismert Tasnádi Péter áll. Róla a wikipedia azt írja: “Tasnádi Péter a magyar alvilág egyik legismertebb alakja, aki kisebb megszakításokkal összesen 16 évet töltött börtönben többek között önbíráskodás, súlyos testi sértés, zsarolás, lőfegyverrel visszaélés és bűnszervezetben elkövetett emberölés kísérlete miatt. A Magyar Ökölvívó Szövetség korábbi elnökségi tagja.”

Tovább…..