Továbbra is a MAX TAXI az egy, amely mindenkit visz

Továbbra is a MAX TAXI az egy, amely mindenkit visz
Megosztom

Továbbra is kizárólag a MAX TAXI gépjárművei szolgáltatnak a Budapest V. kerület, Erzsébet téren található Akvárium Klub közvetlen közelében, más taxi társaság autóit nem látták a Privát Kopó munkatársai az elmúlt napokban a szórakozóhely környezetében.

Úgy tudni az Akvárium Klubot üzemeltető gazdasági társasággal a Főtaxinak van érvényes együttműködési szerződése.

Amint arról a közelmúltban a bűnügyi portál beszámolt: 2015. február 15-én érdekes jelenet játszódott le a Budapest V. Erzsébet téren, az Akvárium Klub nevű szórakozóhely előtt. A vendéglátóhellyel az egyik legismertebb taxi társaságnak van együttműködési szerződése, ennek ellenére megjelent két, fekete Audi Q7-es gépkocsi a klubnál, „telepakolva” kigyúrt verőlegényekkel, akik fenyegetően fellépve, az ott várakozó taxisokban félelmet keltve, távozásra kényszerítették őket. Az agresszív ütőemberek vélhetően az egyik konkurens társaság megbízásából tarthattak „kulturális bemutatót” az Akváriumnál. „Valóban igaz, hogy az Erzsébet téren ismeretlenek „határozott fellépése” lehetetlenné tette, hogy szolgáltassunk” – erősítette meg a Privát Kopónak az egyik legismertebb taxi társaság igazgatója.

Az áldatlan állapot azóta is fennáll: a MAX TAXI az egy, amely minden(ki)t visz.

Felmerül a kérdés: az illetékes hatóságok meddig nézik tétlenül a budapesti éjszakában uralkodó szégyenteljes viszonyokat?

Forrás: Privátkopó 2016.