#vamzer

#vamzer
Megosztom

Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen dolgok mennek a Főtaxinál. 😀 Volt már rejszolós Boltosunk, most már van Reich-szolós Főtaxis vamzerünk is. De ki is ő?

„Taxis arcok: Reich Ádám

„A taxis szakma azért az egyik leggyönyörűbb, mert ők gyakorlatilag mozgó pszichológusok és problémamegoldók a városban.”

Reich Ádám kollégánkról tényleg elmondható, hogy végigjárta a ranglétrát a Főtaxinál!  Az egyetem alatt diákként kezdett nálunk dolgozni jegyosztóként, majd csoportvezetőnek, később reptéri vezetőnek nevezték ki. Jelenleg taxiszolgáltatási vezetőként a feladata, hogy a Főtaxi partnerei által szolgáltatott évi 1 millió utazás a lehető legmagasabb színvonalú legyen.

Ádám már gyerekkora óta vonzódik az autókhoz, de kevesen tudják, hogy a vezetéshez nincs érzéke, így neki tényleg mindennapos, hogy taxival érkezzen egy-egy eseményre. Így amellett, hogy minden hozzánk jelentkezővel személyesen is elbeszélget, lehetősége nyílik arra is, hogy folyamatosan kapcsolatban maradjon a kollégáinkkal, mindezt azért, hogy a lehető legkiválóbb sofőröket tudhassuk a sorainkban.”
(Forrás: Főtaxi hivatalos oldala)

Nos, megmutatjuk, miért ő a #vamzer, #spion, #avhleszarmazott, #satöbbi. Rossz nyelvek szerint a jófiú a mellékelt anyagot eljuttatta a Rendőrség illetékeseinek, kiemelve, hogy szúrópróba szerűen a független szolgáltatókat KELL ellenőrizni. Jelezzük, hogy a képek és egyes szövegrészek azért feketék, mert nem mi szeretnénk tippeket adni.