A Fodesz levelét megírta…

A Fodesz levelét megírta…
Megosztom

Mi próbáltuk értelmezni, de újfent elakadtunk, most valahol a vadhajtások táján. Most mi baja van a Vadhajtásokkal, ami egy média, a Fodesznek?
A NAGYBETŰKKEL, illetve a vesszőkkel, és helyenként a ragozással is meggyűlt a bajunk, így az értelmezés csődöt mondott. És egyáltalán: ez éppen melyik tisztelt miniszter?
Mondjuk ugyanezt KariGerinek is elküldte, szóval totális a káosz. Bár… nekünk addig jó, amíg a főpolgi nem akar segíteni, sőt, nem is válaszol. Mert a segítsége még beláthatatlanabb káoszt okozna.
De a legszebb az, ahol a bemásolt levél alatt vitatkozik a két érdekvédő, leginkább a nem-értjük-miről. Mi sem megyünk már a héten kabaréba.

Szóval, értelmezés! Segítsetek!

TISZTELT MINISZTER ÚR !

A FUVAROZÓK ORSZÁGOS DEMOKRATIKUS SZÖVETSÉG ( FODESZ ) ELNÖKEKÉNT

FORDULOK ÖNHÖZ SÜRGŐSSÉGI MEGOLDÁSOKAT KÉRVE !

Mint felettes szervünk , hivatásunkat irányító , felügyelő szakminiszter bizonyára tudja , hogy Magyarországon , és ezen belül Budapesten TÖRVÉNYEK , és Budapest Főváros RENDELETEI szabályozzák tevékenységünket !

Többször, több ízben kértük a különböző szerveket , hatóságokat , a Főváros vezetését , és a Kormány több prominens képviselőjét , törvény- és rendeletalkotókat , hogy a törvényi és rendeleti körülmények ellenőrzött formájában tevékenykedő Taxi szolgáltatóknak nyújtsanak szakmai , jogi és erkölcsi védelmet !

Sajnos mind ez idáig nem történt meg , pedig sok érdekképviselet, annak vezetője , szóban és írásban kérte ! Sok idő eltelt a törvény és a rendelet megalkotása óta , de még azt sem tudtuk elérni , hogy az utcán ellenőrzők , azok, akik ellenőrzik a törvényes szolgáltatásokat , rendelkezzenek HATÓSÁGI jogkörrel !

Így az évek alatt különböző, a törvényi és rendeleti előírásokat figyelmen kívül hagyók , ezeket minden esetben kikerülő , megkerülő „ szolgáltatók” ülepedtek rá a tisztességes szolgáltatókra !

Ezzel együtt ennek a szolgáltatói hivatásnak nagyon sokat ártottak, ártanak !

Nem kapunk semmiféle segítséget egyik felettes szervünktől sem !

Mi nem a hivatásunk kifehérítéséért , a még jobban szigorított felügyeletéért kérünk segítséget , hanem a vadhajtások azonnali felderítését, az engedélyek, a rendeletek és törvények betartása nélkül tevékenykedők kiszűrését, megbüntetését, és a vadszolgáltatásuk eltiltását követeljük !

Ilyen a VIBEREN ( UBER csoportok , TRANSZFER TAXI csoportok stb. ), a MESSENGEREN (engedélyek nélküli , EGYÉNI és CSOPORTOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÓK stb ), és egyéb megosztó portálon hirdetett illegális tevékenységek , valamint a sárga taxi gépkocsinak látszó, ám sem a gépjármű , sem a vezetője engedélyekkel nem rendelkezve , elvegyülve a minden engedéllyel rendelkezők között végzik károsító, az egész hivatásra káros tevékenységüket . Senki ezek ellen nem tesz semmit ! Így a törvényeket , rendeleteket precízen ellenőrzött formában tevékenykedő taxisok kereseti lehetősége egyre rosszabb, veszélyeztetve hivatásuk és családjuk eltarthatóságát!

TÖRVÉNYEK és RENDELETEK határozzák meg , mikor, mivel , hogyan , ki végezheti ezt a tevékenységet , az is pontosan törvények által rendezve van , hogy mit, hogyan lehet és kell az ilyen tevékenykedők ellen fellépni , büntetni , tevékenysége eszközét kivonni a forgalomból, eltiltani, megbüntetni a tevékenységet illegálisan végző személyeket !

TISZTELT MINISZTER ÚR !

Kérjük tehát, sőt , követeljük , hogy azonnali HATÓSÁGI INTÉZKEDÉSSEL , mind a Taxis szolgáltatásban , mind a virtuális , a megosztó portálokon tevékenykedő ál taxisok azonnal kivonását , megszüntetését , TISZTA, VÁLLALHATÓ helyzetet teremtve a benne törvényesen tevékenykedők védelmében !

Nagyon sok pénzébe , munkájába kerül a minden rendeletet , törvényt betartók részére a tevékenység , a tiszta , tisztességes szolgáltatás végzése , így jogos az elvárásuk , hogy JOGI , ERKÖLCSI ,SZAKMAI , HATÓSÁGI VÉDELMET KAPJANAK AZONNAL !( Több éve hiába várjuk , várják! )

Megtisztelő válaszát, azonnali intézkedését várva !

HORVÁTH PÁL FODESZ 2020.06.06.

ELNÖK