Itt a karácsony-taxi

Itt a karácsony-taxi
Megosztom

Az egyik cikk-megosztás alatt egy kolléga annak a véleményének adott hangot, miszerint nagyon jó, hogy így felbolygatta a főpolgármester a várost, mert így kevesebben járnak majd autóval, és sokan fognak taxizni. Mondjuk arra a kérdésre, hogy az embereknek miért is lenne perverziója kerülő utakon, drágábban taxizni, vagy a dugóban taxiban ülve szopikázni, már nem adott választ. De mindegy is, hiszen itt a válasz felvetésére. Fognak taxizni, sokan, de nem a szép sárga autókkal.

RideOnTime – A MOTORTAXI

Utazz könnyedén

RideOnTime Budapest belvárosában található és az útjaink döntő hányadát is a fővároson belül bonyolítjuk, kiegészítve reptéri transzferekkel. Ezen túlmenően nemcsak taxiszolgáltatást kínálunk, hanem élménymotorozás, városnézés is elérhető egy feelinges és biztonságos motorozással egybekötve. Valamint nemcsak a fővároshoz kapcsolódó agglomerációba vállalunk fuvart, hanem igény esetén akár egész Pest megyét lefedjük, esetenként akár a megyehatáron is átnyúlva a környező ipari központok (Tatabánya, Székesfehérvár, Kecskemét, Hatvan) egyedi és egyéni transzport igényeit kiszolgálva.

Rideontime Motortaxi

Egy Útra Motortaxi csúcsidőn kívül 2000 Ft kerületen belül, 3000 Ft a szomszédos kerületekbe, 4500 Ft Budapesten belül bárhová, csúcsidőben 3000 Ft kerületen belül, 4500 Ft a szomszédos kerületekbe és 6000 Ft Budapesten belül bárhová.

Reptéri transzfer

Poggyásszal is motortaxizhatsz – egy közepes méretű bőrönd gond nélkül elfér a csomagszállító részen és az esőtől sem kell tartani. Mindezt a belvárosból kb. 25 perces menetidővel, 10500 forintért.

Rideontime reptéri transzfer

Élménymotorozás

Motortaxizni a városon keresztül felejthetetlen élmény. Ezenkívül egy pár órás, vagy akár egy egész napos élménymotorozást is foglalhatsz 9000 forintért óránként, vagy 35000 forintért fél, esetleg 60000 forintért egész napra. (Budapesti indulással és érkezéssel) Nem csak turistáknak.

Havi előfizetés

Válassz öt utat tartalmazó havi előfizetést 21500 forintért, vagy tíz utat tartalmazó csomagot 45000 forintért. Reptéri transzferre is előfizethetsz, ha gyakran utazol és szeretnél időt spórolni – havi öt utat 50000 forintért kaphatsz, 90000 forintért pedig tízet adunk.

További információkat itt találtok az új szolgáltatásról. Katt ide.
És ha valakinek nem tűnt volna fel, a bal oldalon ott fityeg a Tripadvisor logó, csak hogy minden ide látogató turista inkább ezzel utazzon.
A média fülre lapozva azt is láthatjátok, hogy igencsak erős promót nyomnak. Szóval éhhalálra fel, taxisok.
Ja, és még egy. Motorral nem sok a reptéri transzferért a 10.500,- kemény magyar forint? A taxis meg szaladozzon 6-7 ezerért? Hát a jó qva anyátokat!